Betul, în pericol de moarte! Tânăra cade în propria capcană! Aflați ce decizie va lua Mehmet împotriva lui Betul, astăzi, 21 iunie, în serialul Mă numesc Zuleyha, de la 20:00, la Kanal D

,

Betul ajunge la capătul drumului! Planurile tinerei avocate se năruie și este luată ostatică de către Mehmet!


In articol:

Personajele serialului Mă numesc Zuleyha trec prin noi momente dificile și situații limita în această seară, într-un nou episod palpitant, de la ora 20:00, la Kanal D. Tânăra avocata Betul va pică în capcană pusă chiar de ea la cale împotriva lui Mehmet.

Betul, în pericol de moarte! Tânăra cade în propria capcană

Deși speră că Mehmet va pica în capcana pusă la cale de ea pentru a lua o suma mare de bani, Betul va ajunge la capătul drumului, devenind ostatică lui Mehmet. Înspăimântata și îngrozită de ce i s-ar putea întâmpla, avocata încearcă din răsputeri să îl convingă pe Mehmet că nu a divulgat nimănui secretului lui despre adevărată lui identitate. Însă Mehmet are de gând să o facă plătească pentru toate relele săvârșite împotriva lui și a frumoasei Zuleyha, de când a început să administreze afacerile familiei Yaman.

ma numesc zuleyha

Betul, la capatul drumului

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pe de altă parte, Zuleyha continuă să fie foarte confuză în ceea ce-l privește pe Mehmet și nu știe cum să procedeze, dacă să-l accepte sau să-l elimine din viață ei, în ciuda iubirii pe care i-o poartă.

„Nu știu, sunt foarte confuză! Oare fac o greșeală, oare mă înșel! În privința lui Mehmet! Face acțiuni care-mi stârnesc suspiciuni!”, spune Zuleyha.

ma numesc zuleyha

Mehmet încearcă sa o convingă pe Zuleyha de bunele lui intenții

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Mehmet află ceea ce crede Zuleyha despre el și are de gând să o determine să aibă din nou încredere în el, indiferent de tot ceea ce se spune la adresa lui. Rămâne de văzut dacă tânăra îl va acceptă în viață ei pentru totdeauna sau relația lor va lua sfârșit.

Urmăriți un nou episod plin de suspans din serialul Mă numesc Zuleyha, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Betül din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arăta celebra actriță Ilayda Çevik în urmă cu patru ani, când avea părul lung!

Citeste si: Cine este și cum arată sora mai mică a lui Betül din serialul Mă numesc Zuleyha. Ilayda și Melisa Çevik seamănă ca două picături de apă! Mulți au crezut că sunt gemene!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Cine este și câți ani are boierul Haşmet Çolak din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arăta celebrul actor Altan Gördüm pe vremea când era încă soțul renumitei actrițe Vahide...

Marea Britanie dă noi informații de culise din zbuciumul Rusiei: Putin tună și fulgeră și a concediat un general cheie

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Adevăratul motiv pentru care superba actriță Selin Genç a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Gulten! Iată de ce s-a retras în sezonul 4!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies