"Berna s-a culcat aseară cu Jador!" Declarația care a încins internetul. Primele dezvaluiri ale fostei concurente de la Puterea Dragostei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 iun 2022, 11:21

Berna despre ce s-a intamplat intre ea si Jador

Sursa: Instagram

Berna se afla de cateva zile in mijlocul unui scandal care a izbucnit in mediul online din cauza apropierii cu Jador.

Un nou scandal este pe buzele tuturor mondenelor după ce mai multe comentarii au apărut pe conturile de socializare ale Bernei. Jador a publicat o poza cu picioarele unei femei despre care toată lumea a speculat că sunt ale Bernei. 

Citeste si: Romeo și Julieta de la Casa Iubirii. De ce iubirea dintre Bianca și Adrian este interzisa? Detaliul care le-ar putea spulbera orice speranță și ei habar nu au

Berna, primele declaratii despre relatia cu Jador

"Discuțiile au pornit de la Philip. Bianca a pus câteva story-uri, Jador a pus câteva story-uri, Bogdan Mocanu câteva. Nu stiu cine din lista mea, i-a trimis acele story-uri lui Philip. El era pe live, toți eram la masa, nu am răspuns, nu aveam cum să răspund. Oamenii i-au spus că "Berna s-a culcat cu Jador" când el a pus acele picioare ale unei fete, nici nu dau nume, nu mai contează.

Eu eram foarte bronzata, acelea erau mai albe. S-a zis că sunt alaturi de Jador și petrec clipe magice, dar nu este nimic adevărat. Eu eram pe terasa în spatele lor. Eram foarte confuza, Philip a vorbit foarte urat pe TikTok. El nu e așa, e foarte dulce, vrea să para dur. El pe Internet pare un alt băiat. I-am zis, de ce vrei să pari ceea ce nu ești.
Lumea te apreciază mai mult când ești drăguț. De asta mi-a plăcut atât de mult. El nu este rău, el nu gândește când e la nervi. 

Citeste si: Larisa și-a întrecut sora geamănă! Sărut exploziv cu Ionut în Camera Roșie. Gestul neașteptat făcut de concurentul din Casa Iubirii pentru sora lui Dori

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Vezi comentariile și te enervezi. Berna are treaba și cu Bogdan, așa au zis. 

Bianca Comanici: "Berna nici nu dansa pe melodiile lui Jador, era foarte supărată.

Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubită! Cum a apărut artistul la filmarea videoclipului lui Jador

Berna: "Bine că mi-a zis Bianca. Este o chestie veche intre Philip și Jador. Eu am avut unele joculețe cu el în sezonul 2. Mi-a plăcut de el și el de mine. A fost un pupic. Lumea a crezut că e ceva intre Berna și Jador, Philip a rămas cu ideea asta," a dezvăluit Berna pentru emsiunea online wownews.

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies