Romeo și Julieta de la Casa Iubirii. De ce iubirea dintre Bianca și Adrian este interzisa? Detaliul care le-ar putea spulbera orice speranță și ei habar nu au

,
Adrian si Bianca, Romeo si Julieta de la Casa Iubirii

De ce iubirea dintre Adrian si Bianca de la Casa Iubirii este interzisa

[Sursa foto: Captură YouTube]

Bianca si Adrian au o relatie speciala si asta nu poate fi trecut cu vederea, Andreea Mantea fiind cea care a sesizat chimia dintre cei doi.


In articol:

Bianca și Adrian ar putea deveni lejer Romeo și Julietă de la Casa Iubirii. Cei doi sunt firi extrem de romantice, Adrian dedicandu-i pasaje, cantandu-i și chiar daruindu-i cărți cu mesaje care o fac de fiecare data pe Bianca să lacrimize, însă oricât de mult și-ar dori să fie suflete pereche, relația lor este pusa sub semnul întrebării din punct de vedere astral.

Insa, la un moment dat, chiar Andreea Mantea a declarat ca ei sunt cel mai romatic cuplu de la Casa Iubirii:" Nu se stiau unul pe celalalt si cand s-au vazut au fost ceva...a fost un blind date. I-am legat la ochi si a fost fantastic. A zis, acesta este! Imi place! Cand s-au vazut, el a ramas blocat. S-a legat totul intre ei imediat. Au avut si o discutie foarte interesanta incat imi venea sa plang, a spus Andreea Mantea pentru  kanald.ro.  

Citeste si: Larisa și-a întrecut sora geamănă! Sărut exploziv cu Ionut în Camera Roșie. Gestul neașteptat făcut de concurentul din Casa Iubirii pentru sora lui Dori

Verdictul astrologului in cazul lui Adrian si a Biancai de la Casa Iubirii

Astrologul Luminiță Ristea le-a făcut profilul celor doi îndrăgostiți in emisiunea online wownews, iar ce a ieșit nu poate fi chiar îmbucurător: "Este o relație incompatibila. Gemenii și Carpicornii nu au nicio legătură, însă din nou, nu ne uitam la aceste lucruri, dar sunt șanse și informații pe care putem să le folosim. Femeia Gemeni este comunicativa, mentala. Ei au nevoie de spatiu, nu te poți baga în sufletul lor. Zodiile de Aer are nevoie de detașare. 

De ce Adrian si Bianca sunt incompatibili la Casa Iubirii

Adrian si Bianca sunt incompatibili

[Sursa foto: Instagram]

Capricornii preia de la zodia Rac, sunt sensibili. Se înconjoară de un turn. Trăiesc într-un turn. Trebuie să cucerești aceste fortărețe. Îi poți cuceri pe viață. Bianca i-a intrat pe sub piele. Însă intervin și alti factori și în funcție de asta, nu contează Soarele, însă într-o compatibilitate, contează altceva. El vă proiecta acea lipsa în partener. Își vă alege ceea ce întruchipează acea lipsa. Analiza este extrem de complexa. Analiza se face cu cei doi parteneri în partea, poți face o harta a relației. Într-o relație avem un triunghi. Depinde de ei daca vor rezista. Daca te uiți astrologic, nu au nicio legătură, dar chiar daca nu sunt compatibilități și au nevoie de aceasta lecție de viață.

De ce Bianca si Adrian sunt incompatibili

Gemenii sunt duali, se știe asta. Este atipicul lor, este o zodie dinamica, flexibila. Capricornul este o zodie cardinala, își asuma. El poate să o aștepte, are răbdare. Ea este cea care aleargă de colo-colo." 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Meciul orgoliilor! Cine căștigă la Gala RXF dintre Bobicioiu și Zănoagă! Cei doi luptă corp la corp pentru o singură femeie. Mesajul lui Bobiciou înainte de marele meci:...

Rezultate oficiale parțiale ale referendumurilor din Ucraina - Anunțul rușilor după numărarea a aproape 30% din voturi

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Exclusiv! Andreea Mantea, virală pe TikTok după ce a recunoscut că n-avea nicio treaba cu această rețea de socializare: "Am crezut că e mai de tineret așa!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies