Berguzar Korel, schimbare spectaculoasă de look pentru noul ei proiect! Iată cum arată în prezent renumita actriță 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2023, 00:35
video Foto(4)

Îndrăgita Berguzar Korel și-a surprins fanii cu o apariție uluitoare! Celebra actriță a recurs la o transformare radicală de look pentru noul ei rol!

Berguzar Korel are 41 de ani și se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale Turciei. În cele două decenii de carieră, superbă actrița a demonstrat un talent desăvârșit și o carisma deosebită în multe producții de excepție în care a jucat magistral. Publicul din România a cunoscut-o încă din anul 2007 când a jucat în serialul 1001 de nopți, în care l-a avut partener de platou pe renumitul actor Halit Ergenc, care i-a devenit și soț ulterior.

În ultimii cinci ani celebra actrița s-a dedicat propriei sale familii și a trăit momente fabuloase deoarece a deveni mai devenit de două ori mama și în prezent ea și soțul ei au trei copii minunați.

Berguzar Korel, schimbare spectaculoasă de look pentru noul ei proiect! Iată cum arată în prezent renumita actriță

Îndrăgiții actori Bergüzar Korel (41 de ani) și Halit Ergenç (53 de ani) și-au unit destinele în anul 2009 și de atunci formează unul dintre cele mai frumoase și reușite cupluri de actori din Turcia.

În anul 2010 cei doi îndrăgostiți au devenit părinții unui băiețel, care poartă prenumele Ali și care le-a adus mare bucurie.

Citește și: Berguzar Korel și Halit Ergenç și-au surprins din nou fanii cu o apariție de senzație în mediul online! Iată cum au fost filmați în Londra! „Am vrut să vă împărtășesc aceste momente romantice”

Anii au zburat iar cei doi actori s-au dedicat profesiilor și au jucat în multe producții de excepție care le-au adus succese uriașe.

Deși își mai doreau copii, aceștia au reușit să își îndeplinească visul de a mai deveni părinți abia în anul 2020, când Berguzar a mai adus pe lume un băiețel, căruia i-au ales numele Han. Iar în anul 2021, frumoasa actrița și soțul ei au anunțat că mai așteaptă un copil și de această dată a venit pe lume o fetiță mult dorită, care poartă numele Leyla.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Spre finalul anului 2021, Berguzar și Halit au anunțat în presă că au decis să se mute în Londra, însă au subliniat faptul că vor reveni în Turcia ori de câte ori vor fi solicitați pentru un nou proiect important. De curând, celebra actrița Berguzar Korel și-a anunțat fanii în mediul online că va juca într-un nou film artistic intitulat 10 saniye (10 secunde), dar și într-un serial ce va fi difuzat pe platforma Amazon Prime Video.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, celebra actrița va da viață personajului principal Neslihan, în producția Dugum (Nod), pentru care a fost nevoită să recurgă la o schimbare radicală de look.

Citește și: Celebra Berguzar Korel revine pe platourile de filmare! Iată la ce schimbare radicală de look a recurs îndrăgita actriță pentru noul proiect

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!