Cine este și câți ani are Pinar Deniz! Actrița care dă viață personajului principal în producția “Secrete de familie”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 sep 2023, 20:32
video Foto(6)

Pinar Deniz se numără printre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia! Iată cine este chipeșul actor care a cerut-o recent în căsătorie! Cei doi îndrăgostiți se potrivesc de minune!

Deși are doar 29 de ani, Pinar Deniz a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superbă actrița încă din anul 2018, când a jucat în serialul Patria mea ești tu, în care a dat viață personajului Yildiz și unde a avut onoarea de a juca alături de celebrii actori Berguzar Korel și Halit Ergenc. Dacă pe plan profesional norocul i-a surâs și a avut parte de mari reușite, pe plan personal, frumoasa actriță nu s-a bucurat de același succes, ci a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale

care i-au adus mare tristețe. Însă anul trecut, presă din Turcia a anunțat că superbă actrița iubește din nou și pare extrem de fericită alături de faimosul actor Kaan Yildirim, considerat unul dintre cei mai frumoși și talentați actori ai Turciei.

Cine este și câți ani are Pinar Deniz! Actrița care va da viață personajului principal în producția “Secrete de familie”

Pinar Deniz s-a născut în anul 1993, în Adana, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară și sprijin pentru a-și urmă visul de a deveni actrița. Însă după absolvirea liceului, Pinar Deniz s-a reorientat către Facultatea de Relații Publice și Publicitate, în cadrul Universității din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes. Însă treptat a realizat că nu poate renunța la mărețul ei vis de a deveni actrița și atunci s-a îndreptat către o școală privată de teatru.

În anul 2017 a debutat pe platourile filmului Kardeşim Benim 2, care i-a deschis drumul către cariera fabuloasă de astăzi. În anul 2021 a fost cooptată să joace în serialul Secrete de familie, în care a dat viață personajului Ceylin Erguvan, o avocata ambițioasă, rol ce i-a adus poate cea mai mare reușită a carierei sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Celebra actrița Pinar Deniz a fost cerută în căsătorie de iubitul ei! Iată ce surpriză de proporții i-a pregătit carismaticul actor Kaan Yıldırım și unde a avut loc cererea atipică

„Este un serial extrem de puternic, o combinație de intrigă polițistă și poveste de dragoste. Sunt fericită că am un rol atât de complex, cel al unei femei puternice, care lupta pentru a află adevărul, într-un caz complicat de crimă.

În același timp duce propriile-i lupte... Vă invit să descoperiți o poveste care pe mine m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului”, a declarat Pinar Deniz, despre serialul Secrete de familie.

Citește și: Secrete de familie – doi actori extraordinari, Kaan Urgancıoğlu și Pinar Deniz, îi vor purta pe telespectatori într-un carusel de emoții în această toamnă

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!