Berguzar Korel a slăbit 20 de kilograme și arată spectaculos! Iată cât de mult s-a transformat celebra actriță în doar câteva luni pentru noul ei proiect, care va începe în curând

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 oct 2023, 16:27
Foto(6)

Marele actor Halit Ergenc, mândru de soția lui, Berguzar Korel! Renumita actriță a reușit să slăbească 20 de kilograme în doar câteva luni și a ajuns la silueta care a consacrat-o! Fanii ei au fost de-a dreptul uluiți!

Berguzar Korel face parte din elită cinematografiei turcești. Deși are doar 41 de ani, superba actriță are un palmares impresionant și își surprinde în continuare fanii cu noi apariții în producții de excepție. Chiar dacă de aproape doi ani ea și familia ei s-au mutat în Londra, Berguzar a transmis deseori în mediul online faptul că va reveni ori de câte ori i se va propune un proiect promițător și calitativ.

În urmă cu câteva luni, actrița a acceptat să joace într-un nou serial turcesc și s-a pregătit mult pentru revenirea ei pe platourile de filmare.

Berguzar Korel, transformare fizică radicală pentru a reveni pe micile ecrane

Berguzar Korel s-a născut în anul 1982, în Istanbul, într-o familie celebra. Părinții săi, actorii Hulya Darcan și Tanju Korel, i-au insuflat pasiunea pentru actorie încă din perioada copilăriei, iar peste ani, Berguzar și-a dorit să le calce pe urme și să devină la fel de renumită și de apreciată de publicul larg.

Destinul i-a ghidat pașii spre acest domeniu fascinant și i-a adus mari reușite de-a lungul anilor. În anul 2009, Berguzar Korel s-a căsătorit cu actorul Halit Ergenc, și de atunci au format unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri de actori din Turcia. Un an mai târziu, cei doi actori au devenit părinții unui băiețel, căruia i-au ales numele Ali și care le-a adus mare bucurie în familie.

Citește și: Berguzar Korel și Halit Ergenç și-au surprins din nou fanii cu o apariție de senzație în mediul online! Iată cum au fost filmați în Londra! „Am vrut să vă împărtășesc aceste momente romantice”

Deși la acea vreme și-au dorit să aibă mai mulți copii, Berguzar și Halit s-au dedicat mult carierei lor și au lăsat pe plan secundar familia.

În anul 2020, actrița Berguzar Korel a anunțat că ea și soțul ei vor deveni din nou părinții unui băiețel și sunt extrem de fericiți. Însă cei doi soți și-au dorit enorm să aibă și o fetiță, iar în anul 2021, îndrăgită actrița a transmis fanilor din mediul virtual că va deveni mămică pentru a treia oară și de această dată vor avea și o fetiță, ce va purta numele Leyla.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deși în urmă cu aproape doi ani Berguzar și Halit au decis să se mute împreună cu ce trei copii în Londra, aceștia au promis că vor reveni în Turcia ori de câte ori vor fi solicitați pentru noi proiecte. De curând, celebra Berguzar a primit o propunere de a juca într-un nou serial de televiziune pe care a acceptat-o fără să stea pe gânduri.

Însă pentru a putea reveni pe micile ecrane, renumita actrița și-a dorit să ajungă din nou la silueta care o consacrase și atunci a hotărât a început lupta aprigă cu kilogramele în plus.

După doar câteva luni, Berguzar a reușit să scape de 20 de kilograme și a revenit la o silueta uluitoare. Potrivit presei din Turcia, secretul celebrei actrițe pentru a pierde în greutate a fost să meargă pe jos câte 2 ore pe zi și să înoate 1 oră pe zi în timpul verii. În plus, aceasta a suferit și o intervenție chirurgicală de micșorare a sânilor înainte de a începe filmările pentru noul serial.

Citește și: Berguzar Korel, schimbare spectaculoasă de look pentru noul ei proiect! Iată cum arată în prezent renumita actriță