Bercea şi-a turnat rudele!

,

Cu scaunul au sărit azi dimineaţă rudele lui Bercea Mondial, când s-au trezit cu trupele speciale la poartă. Chiar interlopul şi-a turnat rudele, spun poliţiştii, în speranţa că poate aşa ar putea să scape de arest. Ar fi spus chiar şi unde îşi ţine banii mama lui, în casa căreia au fost găsiţi 200 000 de euro!

Această femeie este una din multele nurori ale lui Bercea Mondial. Când s-a trezit cu poliţiştii şi cu jurnaliştii faţă în faţă, parcă şi-a ieşit din minţi. Cu greu, câţiva luptători au băgat-o, cu tot cu scaun, înapoi, în casă! 15 dintre proprietăţile familiei lui Bercea, din Drăgăneşti-Olt, Slatina şi Bucureşti, au fost împânzite în zori de trupele speciale.. Surse din anchetă spun că însuşi Bercea Mondial i-ar fi pus pe procurori pe urmele rudelor sale! 200 000 de euro ar fi găsit poliţiştii numai la mama lui Bercea Mondial! Pe lângă arme şi bani, anchetatorii caută şi un certificat medical fals. Cred că Bercea intenţiona să ceară instanţei cercetarea în stare de libertate, pentru că ar fi bolnav. Proprietăţile lui Bercea Modial au fost verificate şi în Bucureşti, dar şi în Olt. Şi trei dintre fraţii interlopului au fost verificaţi. Sunt bănuiţi că ar fi prejudiciat bugetul statului cu aproape 2 milioane de lei. Bercea Mondial pare la fel de periculos şi din arest. Procurorul care anchetează cazul lui susţine că interlopul a făcut presiuni că altcineva să îi investigheze cazul. Acuză chiar că Bercea ar fi avut telefon mobil în arest. Cazul va fi cercetat, de acum înainte, de o altă echipă de procurori, din Craiova.

 

Citește și:

Rețetă de măsline pane. Cum se fac, de fapt, acestea și ce tip de măsline trebuie să folosești

Cu cine s-a iubit Zoia, singura fata a lui Nicolae Ceausescu

Mesaje, SMS-uri și felicitări deosebite de Sfânta Maria. Acum chiar se spune la mulți ani celor care poartă numele de Maria sau Marian

Greseala pe care o fac multi soferi, ii poate costa prea scump. Ce sa nu lasi in masina pe canicula

Ce miros are coronavirus? Specialistii antreneaza caini care sa descopere persoanele infectate asimtomatice


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies