Benzina și motorina continuă să se scumpească. Ce preț au miercuri litrul de benzină și cel de motorină! Unde găsești cel mai ieftin carburant

,
Stație alimentare

Prețul benzinei și cel al motorinei cresc în continuare!

[Sursa foto: pexels.com]

Benzina și motorina continuă să se scumpească ușor față de ziua de ieri. Iată cât costă litrul de benzină și cel de motorină miercuri, 4 mai 2022.

Prețul benzinei standard a ajuns de cel puțin 7.70 lei/litrul, ajungând până aproape de 8 lei/litrul. Benzina superioară se comercializează cu cel puțin 7.86

lei/litrul, ajungând și la 8.62 lei/litrul.

Cel mai ieftin carburant îl găsiți la Lukoil, iar cel mai scump la OMV, potrivit peco-online.ro. Cea mai ieftină benzină standard se vindea miercuri, în Capitală și lângă Capitală, la stațiile Lukoil din str. Coralilor, sectorul 1, șoseaua Chitila, nr. 1 și str. Poligrafiei, nr. 79 (7.70 lei/litru). De partea cealaltă, cel mai scump litru de benzină standard se găsea la 5 stații OMV din Capitală și de lângă București: 7.98 lei/litru în Șos. Pipera, Tunari, Str. Alexandru Șerbănescu, Maica Domnului 1, Șos. Chitilei km. 9,7, Str. Bucureștii Noi 141-143, Bd. Corneliu Coposu 12.

Cea mai ieftină benzină superioară se găsea tot la Lukoil (7.86 lei/litru, pe Șos. Orhideelor, nr. 4 și bd. Preciziei nr. 34), în timp ce cea mai scumpă era tot la OMV (8.62 lei/litru, pe Str. Alexandru Șerbănescu).

Benzina și motorina continuă să se scumpească. Ce preț au miercuri

Cea mai ieftină motorină standard se găsea tot la Lukoil, 8.59 lei/litru, în timp ce cea mai scumpă era tot la OMV (8.82 lei/litru).

Cea mai ieftină motorină superioară se vindea cu 8.95 lei/litrul, la stațiile Lukoil din Șos. Orhideelor, nr. 4 și bd. Preciziei nr. 34. Cea mai scumpă motorină superioară se vindea cu 9.30/litrul, la stațiile OMV din Șos. Pipera, Tunari, Str. Alexandru Șerbănescu, Maica Domnului 1, Șos. Chitilei km. 9,7, Str. Bucureștii Noi 141-143 și Bd. Corneliu Coposu 12.

Motorina s-a scumpit în ultimul an în România cu 59%, potrivit datelor înregistrate de organismul de statistici al Comisiei Europene. Este cea mai mare creștere din UE.

Dacă ieri motorina standard costa, în medie, 8.55 lei/litru, astăzi nu se mai vinde sub 8.59 lei/litru.

Motorină

Prețul motorinei a crescut cu 59% în ultimul an!

[Sursa foto: pexels.com]

Citeste si: Carburanții s-au scumpit cu 22% de la începutul anului. Benzina sare de 8 lei pe litru

Reducerea accizei la carburant s-a amânat!

Deși PSD a propus înjumătățirea accizei la carburant, ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, chiar anunțând, la sfârșitul lui februarie, un acord în coaliție pentru această măsură, guvernul a decis să amâne reducerea accizei.

„Am spus și ieri că o măsură care costă 3 miliarde de la buget nu ar ajuta foarte mult. Și am spus că trebuie să discutăm cu Comisia Europeană pentru că nu este nicio portiță de negociere. Dacă este sub acciza minimă, diferența trebuie plătită de la buget. Acestea au fost avertismentele mele. Ministrul (n.red.: Finanțelor) a spus că se va ocupa și va merge mai departe. Nu poate să fie negociată această acciză. Nu e ca la TVA. La acest tip de acciză nu este nicio portiță de negociere”, declara Florin Cîțu, președintele Senatului, la acea vreme președintele PNL.

Citeste si: Lovitură teribilă pentru cei cu mașina pe motorină! Primesc mai multe vești cumplite!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Carburanții s-au scumpit cu 22% de la începutul anului. Benzina sare de 8 lei pe litru

Poți rămâne fără banii de pe card și fără ca hoții să aibă acces fizic la el

Carburanții s-au scumpit cu 22% de la începutul anului. Benzina sare de 8 lei pe litru

Țările din Europa cu cele mai mici prețuri la benzină și motorină. Unde costă un litru de benzină 2,901 lei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies