Benone Sinulescu ar fi împlinit azi 85 de azi. Cum și-a petrecut Nea Beni ultima zi de naștere

,
Benone Sinulescu ar fi împlinit 85 de ani

Benone Sinulescu ar fi împlinit 85 de ani

[Sursa foto: facebook benone sinulescu]

Îndrăgitul interpret de muzică populară, Benone Sinulescu, ar fi împlinit astăzi 85 de ani. Nea Beni și-a sărbătorit ultima zi de naștere anul trecut, iar numai după câteva luni a încetat din viață.


In articol:

Benone Sinulescu, îndrăgitul cântăreț de muzică populară sau Nea Beni, așa cum era numit de prieteni și de toți cei care l-au iubit, ar fi împlit astăzi 85 de ani.

Din păcate, Benone Sinulescu, unul dintre marii interpreți ai muzicii populare românești, a încetat din viață în anul 2021, la numai câteva luni după ce și-a sărbătorit ultima zi de naștere.

Cum și-a petrecut Benone Sinulescu ultima zi de naștere 

Cum și-a petrecut Benone Sinulescu ultima zi de naștere

Cum și-a petrecut Benone Sinulescu ultima zi de naștere

[Sursa foto: facebook benone sinulescu]

Astăzi ar fi trebuit să fie un motiv de sărbătoare în casa lui Benone Sinulescu și a soției sale, Elena. Îndrăgitul cântăreț de muzică populară ar fi împlinit astăzi 85 de ani și și-ar fi petrecut ziua de naștere alături de cei dragi, așa cum îi plăcea maestrului să o serbeze.

Din păcate, anul trecut a fost ultima zi de naștere pe care Benone Sinulescu a mai petrecut-o.

Citeste si: Benone Sinulescu și-a ars perucile pe care le-a purtat o viață întreagă. Secretul care stă în spatele deciziei luate la bătrânețe de către marele cântăreț

La numai câteva luni după ce și-a petrecut ultima zi de naștere, Benone Sinulescu sau Nea Beni, așa cum era alintat de prieteni și de cei care l-au iubit a încetat din viață. 

Astăzi, în ziua în care îndrăgitul interpret ar fi trebuit să își serbeze ziua de naștere, soția acestuia, Elena Sinulescu care este de neconsolat după dispariția artistului, a împărțit pachețele cu mâncare. 

”Este ziua lui, o zi tristă pentru mine, am făcut parastas săptămâna trecută, de șase luni, iar acum împart niște pachețele cu mâncare,  a declarat soția lui Benone Sinulescu pentru ego.ro.

Cum și-a petrecut Benone Sinulescu ultima zi de naștere

Referitor la cum și-a petrecut Benone Sinulescu ultima zi de naștere, maestrul a petrecut în familie, alături de prietenii apropiați, așa cum îi plăcea să își serbeze ziua în fiecare an.

Citeste si: Cine este Elena Sinulescu, femeia alături de care Benone Sinulescu și-a petrecut ultimii 40 de ani din viață

Regretatul cântăreț de muzică populară ar fi împlinit azi 85 de ani

Benone Sinulescu ar fi împlinit astăzi 85 de ani

Benone Sinulescu ar fi împlinit astăzi 85 de ani

[Sursa foto: facebook benone sinulescu]

Nea Beni ar fi împlinit astăzi 85 de ani. Din păcate, îndrăgitul cântăreț de muzică populară a murit anul trecut, acasă, la numai o zi după ce aniversase 40 de ani de căsătorie alături de soția sa, Elena Sinulescu. 

„Nu mai sunt om. Ieri am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut Covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie.

Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru click.ro la scurt timp după ce Benone Sinulescu a murit. 

Citeste si: Motivul pentru care Benone Sinulescu s-a refugiat la casa din Arad: „Nu am mai putut circula ca altădată”

Benone Sinulescu ar fi împlinit astăzi 85 de ani. Din păcate, acesta este primul an în care Elena Sinulescu nu își mai poate aniversa soțul. Aceasta o să meargă la țară, în casa din comuna Bârzava, în care Nea Beni și-a petrecut ultimii ani din viață. 

”Numai cine nu trece printr-o dramă ca asta nu știe cum îți este sufletul. O să merg la țară, acolo unde am trăit fericiți. Dar toate îmi răscolesc amintiri. E ca un cuțit în rană care se tot răsucește. Probabil că Dumnezeu l-a chemat mai devreme ca să cânte printre stele!”, a declarat soția regretatului interpret de muzică populară pentru ego.ro. 

Cei doi au fost căsătoriți vreme de 40 de ani, iar regretatul interpret de muzică populară declara că și dacă ar fi să o ia de la capăt, tot pe Elena ar lua-o din nou de soție. 

„Ne-am luat în 1981. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit». De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă.

Este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o!”,  a declarat în urmă cu câțiva ani Benone Sinulescu pentru Revista Tango. 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Jador, fotografia care i-a băgat în sperieți pe toți fanii! De ce a fost pus artistul pe perfuzii

Dragoș Damian îi dă dreptate lui Kelemen Hunor: 'Totul acum vine din import și România este vulnerabilă în toate felurile'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Clipe grele pentru Ugur Gunes din „Mă numesc Zuleyha”. Mesajul emoționant postat de actor: „Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în ceruri!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies