Câți bani făcea Benone Sinulescu în America. Ion Lăceanu: ”Suma asta era doar din dedicații”

,
Benone Sinulescu

Câți bani făcea Benone Sinulescu în America

[Sursa foto: Facebook]

Ion Lăceanu (85 de ani) deplânge trecerea în neființă a artistului Benone Sinulescu. Cântărețul de muzică populară a dezvăluit cum erau turneele cu Nea Beni.


In articol:

Ion Lăceanu, un bun prieten de-al regretatului Benone Sinulescu, și-a adus aminte de momentele petrecute alături de Nea Beni. Cântărețul de muzică populară a vorbit despre concertele din America pe care le susțineau împreună. Câți bani făceau cei doi doar din dedicații?

Benone Sinulescu

Benone Sinulescu

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Motivul pentru care Benone Sinulescu s-a refugiat la casa din Arad: „Nu am mai putut circula ca altădată”

Câți bani făcea Benone Sinulescu în America

Apropiatul lui Benone Sinulescu a povestit cu ce sumă de bani se întorceau acasă din America, dar și pentru ce nume grele au cântat.

Unele dintre celebritățile pentru care au cântat au fost chiar J.F.Kennedy și soția lui, Jacqueline Kennedy, despre care Ion Lăceanu a avut numai cuvinte de laudă, precizând că erau foarte eleganți și joviali.

Citeste si: Imagini nevăzute cu regretatul Benone Sinulescu! Iată cum a fost surprins celebrul artist chiar în casa în care a locuit în ultimii ani alături de soția sa!

”Cântam cu mai mulți colegi la ambasada României din America, pentru corpul diplomatic, erau prezenți J.F.Kennedy și soția lui, Jacqueline Kennedy. Erau atât de eleganți, de joviali. Mi-a plăcut de el, avea carismă, era foarte elegant și un mare iubitor de muzică.

Ne-a ascultat, a aplaudat, iar, la sfârșit, el și soția lui ne-au trimis un coș cu flori pe scenă, apoi au dat mâna cu noi”, a povestit Ion Lăceanu.

De asemenea, Ion Lăceanu a mai dezvăluit că atât el, cât și Benone Sinulescu se întorceau cu 2.500-3.000 de dolari din America, doar din dedicații.

”A murit bietul Benone, mi-a fost tare drag de el, am cântat și la nunți, botezuri, ne luau împreună, la pachet.

Am fost și în turnee, în America, ne ajutam, munceam mult. Eram plătiți cu 20 de dolari pe zi, atât era diurna, în anii comunismului, iar din dedicații mai făceam cam 2.500 de dolari, maximum 3.000 de dolari, banul avea valoare mare atunci. Nu ne întreba nimeni nimic despre acești bani, la întoarcerea în țară, Nicolae Ceaușescu ne lăsa în pace”, a mai adăugat Ion Lăceanu pentru Impact.

Ce avere avea Benone Sinulescu

Benone Sinulescu și soția sa nu au avut copii. Astfel, Nea Beni și-a făcut testamentul, din timp,  lăsându-i Elenei Sinulescu toată averea.

Citeste si: Benone Sinulescu, condus pe ultimul drum, la Arad, cu onoruri militare. Sofia Vicoveanca i-a transmis un ultim mesaj regretatului artist

”Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din Bucureşti, Buzău şi de lângă Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari ”, a declarat Benone Sinulescu cu câțiva ani în urmă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce se temea Benone Sinulescu să-și vadă locul de veci? Care este adevăratul motiv

VIDEO | Alexandru Rafila include serviciile religioase la categoria esențiale: 'Libertatea religioasă reprezintă un element de bază'

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Sofia Vicoveanca, mărturisiri sfâșietoare după moartea lui Benone Sinulescu: ”Nu mai am cuvinte”

Legătura dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin. Au trăit sau nu o poveste de dragoste?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies