Beneficiile oferite de masajul realizat de echipa de specialiste de la goldtantriclondon.com

,

Masajul este activitatea prin care persoana care beneficiază de masaj trăiește o experiență plăcută și beneficiază de o stare psihică și fizică cât mai plăcută. Beneficiile oferite de către masaj sunt multiple ceea ce face ca un număr mare de persoane să apeleze la această tehnică de obținere a plăcerii psihice și fizice.

 Masajul este recomandat atât în procesul de recuperare după efectuarea anumitor activități fizice foarte stresante cât și în procesul de recuperare după anumite intervenții chirurgicale sau pur și simplu pentru obținerea relaxării corporale.

Pentru că este o activitate foarte importantă pentru atingerea relaxării corporale, psihice sau pentru accelerarea procesului de refacere, există mai multe tipuri de masaje, fiecare dintre acestea având anumite beneficii.

Principalele tipuri de masaje

Persoanele care doresc să atingă cel mai înalt nivel de relaxare corporală și psihică trebuie să beneficieze de un masaj realizat de către o persoană specializată în acest domeniu de activitate. Cererea tot mai mare pentru accesarea unui astfel de serviciu a făcut ca masajul să fie împărțit în mai multe categorii. Cele mai populare tipuri de masaj sunt următoarele:

  • Masajul de relaxare. Este cel mai comun și popular tip de masaj existent. La acest tip de masaj apelează o varietate foarte mare de persoane. Stimulează circulația sanguină, detensionează corpul și oferă o stare psihică foarte bună. Masajul de relaxare se realizează cu ajutorul unor mișcări cât mai simple și delicate. Este recomandat tuturor categoriilor de persoane și trebuie să fie prestat de către o persoană specializată în domeniul masajului de relaxare pentru ca beneficiile resimțite să fie cât mai multe și cât mai intense.
  • Masajul de recuperare. Acest tip de masaj face parte dintre tehnicile de recuperare adresate persoanelor care au suferit sau suferă de o afecțiune locomotorie. Masajul de recuperare se realizează doar în zona afectată și se realizează fără a exercita o presiune foarte mare. Printre cele mai importante beneficii oferite de către acest tip de masaj se află îmbunătățirea sistemul sanguin, contribuie la îmbunătățirea mobilității articulare, calmează durerile fizice și oferă un tonus muscular bun. Și acest tip de masaj trebuie să fie prestat de către un specialist pentru a putea avea efectele dorite.
  • Este un tip de masaj mai special pentru că se adresează punctelor reflexogene de la nivelul tălpilor și mâinilor. Prin stimularea acestor puncte se încearcă stimularea zonelor și organelor afectate de fel de fel de afecțiuni medicale.
  • Masajul facial și capilar. Este un tip de masaj care se adresează feței, gâtului, decolteului și frunții. Se adresează în special reprezentantelor sexului frumos, însă și bărbații pot opta pentru un astfel de masaj. Reducerea durerilor de cap, reducerea ridurilor și redarea elasticității tenului sunt principalele avantaje oferite de către un astfel de tip de masaj.
  • Masajul erotic. Utilizat încă din cele mai vechi timpuri, masajul erotic se împarte în multe categorii. Persoanele care doresc un astfel de masaj vor să experimenteze senzații foarte intense din punct de vedere sexual fără a fi necesară realizarea actului sexual.

Masajul tantric este cel mai apreciat și dorit masaj senzual

Utilizat încă din cele mai vechi timpuri, masajul tantric este masajul senzual la care apelează persoanele care înțeleg că energia sexuală existentă în corpul uman poate fi utilizată pentru experimentarea unor trăiri mult mai intense și plăcute decât trăirile simțite în timpul actului sexual.

Gestionarea corectă a energiei sexuale oferă posibilitatea de a obține o stare psihică foarte bună și de a folosi toată energia pentru vindecarea trupească.

Este unul dintre cele mai complicate și complexe masaje ceea ce înseamnă că trebuie să fie realizat în cadrul unui salon de masaj. Londra este locația cea mai cunoscută printre pasionații de masaj tantric pentru că în această metropolă activează cele mai multe saloane de masaj specializate în masajul tantric. Un exemplu foarte bun în acest sens este https://www.goldtantriclondon.com/.

Persoanele care renunță la inhibiții și doresc să se bucure de tot ceea ce presupune masajul tantric se vor bucura de următoarele:

  • Eliminarea disfuncțiilor sexuale. De cele mai multe ori disfuncțiile sexuale au ca și cauze blocajele psihice, stresul, anxietatea, depresia, etc. Beneficiind de plăcerea trupească și psihică oferită de către masjul tantric se elimină toate motivele care ar putea conduce la apariția unei disfuncții sexuale.
  • Intensificarea orgasmului trăit în timpul actului sexual. Masajul tantric ajută la conștientizarea energiei sexuale existentă la nivelul corpului uman și contribuie la dispersarea acesteia pe toată suprafața corporală pentru a putea maximiza plăcerea simțită în timpul orgasmului sexual. De asemenea, masajul tantric îi învață pe oameni că punctul culminant poate fi atins și fără existența actului sexual.
  • Eliminarea stresului și eliberarea hormonilor care sunt responsabili de buna dispoziție și de o stare de psihic foarte bună.
  • Contribuie la îmbunătățirea relației de cuplu. Experiența trăită în timpul masajului tantric dar și lucrurile învățate în timpul masajului ajută la îmbunătățirea relației de cuplu. Partenerii de cuplu care participă la ședințele de masaj tantric învață că latura sexuală nu este singura latură care oferă stări de plăcere maximă.
  • Contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate. Un psihic sănătos ajută la prevenirea îmbolnăvirii organismului. Așadar, fiecare dintre noi trebuie să facă tot ceea ce este posibil pentru a putea avea o stare psihică cât mai bună, inclusiv să apeleze la ședinte de masaj tantric. Acest tip de masaj este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai utile instrumente pentru obținerea unei stări psihice optime pentru menținerea unei stări de sănătate cât mai bună.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Beauty One a sărbătorit 15 ani de frumusețe. Experți și Specialiști din industria beauty au luat parte la un eveniment unic și plin de surprize

ULTIMA ORĂ Incendiu devastator la un uscător de semințe

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Când apare The Crown, sezonul 5. Netflix a anunţat când va avea loc premiera

De ce este bine să vizitezi Mănăstirea Bârsana, din Maramureș

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies