„Bebeluș...” Lorena s-a afișat cu „burtica de gravidă”?! Cum a surprins-o Laurențiu pe fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Author: Diana Ghita

Lorena Rumbecu ar putea fi însărcinată

Sursa: Instagram Lorena Rumbecu

Laurențiu, fostul concurent din sezonul 2 al emisiunii „Casa iubirii”, a postat o imagine care i-a surprins pe cei din mediul online. Acesta a fotografiat burtica Lorenei și a postat-o imediat pe Instagram.

După ce au ieșit din emisiunea matrimonială „Casa iubirii”, Laurențiu și Lorena s-au mutat împreună și par să fie mai fericiți ca niciodată. Inițial, aceștia și-au mărit familia cu două pisicuțe, însă, de curând, fostul concurent le-a sugerat fanilor că ar aștepta un copil cu iubita lui.

Cum a surprins-o Laurențiu pe Lorena

Duminică seară, tânărul a postat pe Instastory o fotografie cu Lorena, în timp ce stătea întinsă pe canapea, cu burtica la vedere.

În imagine se poate observa cum atât ea, cât și Laurențiu țin mâna pe burtica vizibil mărită.

Odată cu respectiva poză, fostul concurent nu a venit cu nicio explicație, ci doar a lansat un sondaj cu întrebarea: „Ce credeți că e?”.

Acesta a oferit și patru variante de răspuns în respectiva secțiune: „ A. Bebeluș; B. Un burger și o clătită; C. Orez cu piept de pui; S-a îngrășat”.

Citește și: Laurențiu, schimbare radicală de look! Toți au fost uimiți de cum arată fostul concurent de la „Casa iubirii” fără barbă

Prin postarea cu burtica, Laurențiu a generat o mare confuzie în rândul oamenilor din online. De asemenea, prin faptul că nu a explicat, concret, ce se întâmplă cu Lorena, acesta a creat un profund suspans și a lăsat loc de numeroase interpretări.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Lorena s-a afișat cu burtica pe rețelele sociale

Deși tânărul a încercat să se joace puțin cu mințile internauților, Lorena a argumentat, imediat, de ce i s-a mărit atât de mult burta. Aceasta a infirmat ipoteza cum că ar fi însărcinată și a dezvăluit că așa reacționează organismul ei când consumă lactate, întrucât are intoleranță la produsele care conțin lactoză.

„Când mănânc lactate”, a scris fata la Instastory, alături de fotografia publicată de iubitul ei, Laurențiu.

Chiar dacă cei doi nu au, încă, un bebeluș, aceștia au în grijă două feline frumoase, pe nume Lilo și Stitch, pe care le tratează exact ca pe proprii copii. Lorena și Laurențiu le oferă o iubire necondiționată și o atenție sporită micuțelor pisici care le umplu casa de bucurie.

Citește și: O fostă concurentă de la „Casa iubirii” s-a dat de gol în fața fanilor! „Este însărcinată sau mi se pare mie?”. Fotografia care i-a făcut pe toți să creadă că este însărcinată

Aceștia au ajuns chiar să le și întrebe ce vor să mănânce, înainte de a le hrăni, se uită împreună la televizor și dorm în același pat.

Toate aceste lucruri le-au arătat chiar cei doi îndrăgostiți prin intermediul story-urilor postate de când au adoptat pisicile și până în prezent. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!