Ștefan, declarații surprinzătoare după ce a ieșit din „Casa iubirii”: „Pentru tine mă înscrisesem”. Cu cine s-a afișat după ce a fost eliminat

Author: Diana Ghita
Actualizat: 22 apr 2024, 11:22

Cu cine a apărut Ștefan pe rețelele sociale după ce a părăsit „Casa iubirii”

Sursa: Instagram Casa iubirii; Instagram eusuntmustata

Ștefan a părăsit „Casa iubirii” după Gala de duminică, 21 aprilie. La scurt timp după ce a ieșit din emisiunea matrimonială, acesta a apărut, în mediul online, cu o fostă concurentă.

După ce a fost eliminat din „Casa iubirii”, Ștefan s-a afișat alături de Catinca pe rețelele de socializare. Tânăra a participat în sezonul 2 al show-ului de la Kanal D, unde a format, pentru scurt timp, un cuplu cu Robert Chirescu.

Pentru cine s-ar fi înscris Ștefan la „Casa iubirii”

La scurt timp după ce a părăsit competiția, Ștefan i-a surprins pe toți cei din mediul online atunci când a intrat live, pe TikTok, cu Catinca.

Detaliul care le-a sărit tuturor în ochi a constat în faptul că purtau hanorace asortate, de culoare roz.

De asemenea, pe parcursul transmisiunii, aceștia i-au uimit pe internauți prin diverse gesturi, care au dat de înțeles că între ei nu ar fi doar o simplă prietenie. Mai exact, foștii concurenți făceau inimioare cu mâinile și își transmiteau săruturi. În momentul în care au văzut aceste gesturi, fanii au imortalizat rapid momentul și au postat pe Instagram o serie de fotografii cu cei doi.

Ba mai mult, urmăritorii au fost pe fază și au făcut o filmare de ecran chiar în timp ce Ștefan și Catinca și-au mărturisit reciproc că se plac. Tânărul i-a dezvăluit fetei că, de fapt, el se înscrisese încă din sezonul 2 la „Casa iubirii”, întrucât s-a simțit atras de ea. Însă acesta a fost acceptat abia în sezonul 3 al emisiunii matrimoniale.

„Când m-am înscris în sezonul 2, pentru tine mă înscrisesem”, i-a

spus Ștefan Catincăi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Ce a pățit Ștefan după ce a fost eliminat din „Casa iubirii”: „Mi-ați pus gând rău”. Necazurile se țin lanț de fostul concurent

Ce declarații romantice și-au făcut Ștefan și Catinca

Ulterior, tânăra a mărturisit, și ea, ce simte pentru fostul concurent.

Aceasta a explicat că atunci când l-a văzut pe Ștefan la televizor, în sezonul 3, a pus imediat ochii pe el: „Când m-am uitat la tine și te-am urmărit am zis: «Sigur trebuie să fie al meu»”.

Pe parcursul live-ului, unele persoane rău intenționate au început să-i transmită cuvinte urâte Catincăi, care s-a arătat supărată când a văzut jignirile lor. Ștefan a remarcat rapid ce se întâmpla și a intervenit.

Acesta le-a transmis oamenilor că își pot îndrepta frustrările către el, numai să o lase pe fată în pace.

Citește și: Clipe de groază pentru Catinca de la ”Casa iubirii”. Fosta concurentă a povestit totul pe o rețea socială

„Nu aveți de ce să-i scrieți ei, dacă vreți să-i scrieți vreo înjurătură, veniți la mine. Cum v-am spus și în trecut, eu duc toate înjurăturile pentru persoana iubită”, a

spus fostul concurent.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ♥︎ ℂ𝕣𝕚𝕤𝕤 ♥︎ (@catinca_sweett)

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!