Ce a pățit Ștefan după ce a fost eliminat din „Casa iubirii”: „Mi-ați pus gând rău”. Necazurile se țin lanț de fostul concurent

Author: Diana Ghita

Ce i s-a întâmplat lui Ștefan după ce a părăsit „Casa iubirii”

Sursa: Instagram eusuntmustata

La scurt timp după ce a părăsit emisiunea matrimonială „Casa iubirii”, Ștefan a întâmpinat niște probleme cu mașina. Acesta a postat pe Instastory ce a pățit.

În cadrul Galei de duminică, 21 aprilie, Ștefan a fost eliminat din „Casa iubirii”. Acesta a fost scos din show în urma unei strategii a concurenților, cu care a avut diverse neînțelegeri în ultima perioadă.

Ștefan a fost eliminat în urma unei strategii

După plecarea Aleynei, tânărul a început să-și schimbe comportamentul, ceea ce i-a deranjat atât pe colegii lui din casa băieților, cât și pe fetele care și-au dorit să se apropie de el în emisiune, Rebecca și Roberta.

De asemenea, și celelalte concurente au început să fie deranjate de Ștefan, așa că în Gala de ieri, majoritatea dintre ele s-au unit cu băieții pentru a-l elimina.

După ce fetele și-au exprimat votul, a venit rândul băieților, care, în mare parte, au propus-o pe Julia spre eliminare, întrucât erau ferm convinși că se va întoarce pe scaun, datorită numărului mare de oameni care o susțin în concurs.

Cel de al treilea pe care Patrick, favoritul săptămânii l-a scos în față a fost Robert, deoarece a mers pe același raționament ca în cazul Juliei.

Citește și: Emoții teribile în Gala din 21 aprilie! Robert, Julia și Ștefan au ajuns în pericol de eliminare! Cine a părăsit Casa iubirii! „Ăsta e destinul!”

Concurenții din „Casa iubirii” i-au propus spre eliminare împreună cu Ștefan, întrucât au fost ferm convinși că tânărul este mult mai slab decât cei doi, în ceea ce privește voturile publicului, iar strategia lor chiar a

funcționat, întrucât au reușit să-l trimită acasă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ce a pățit Ștefan după ce a fost eliminat din „Casa iubirii”

Deși cu majoritatea celor din competiție s-au aliat împotriva lui, la prima vedere, Ștefan nu a părut să poarte ranchiună cuiva, ba chiar le-a transmis fetelor un mesaj foarte frumos: „Aveți niște caractere frumoase! Asta că să știți că așa va văd!”.

Ulterior, înainte de a-și lua rămas-bun, concurentul s-a îmbrățișat cu toți colegii, chiar dacă au complotat împotriva lui, și și-au transmis gânduri bune unii altora.

Citește și: „Un tată fantastic”. Robert Chirescu a apărut alături de un bebeluș! Fostul concurent de la „Casa iubirii” i-a luat prin surprindere pe fani

La scurt timp după acest eveniment trist, Ștefan a întâmpinat alt necaz, acesta a făcut pană la mașină în plină stradă.

Pentru respectiva întâmplare, tânărul a dat vina pe cineva care i-a pus gând rău, la fel cum i s-a întâmplat și în Gală. Fostul concurent a împărtășit totul cu urmăritorii lui de pe Instagram.

„Am început bine ziua. Mi-ați pus gând rău, dar tot greu e cu mine”,  a transmis Ștefan, prin intermediul unui Instastory, în care a postat și o fotografie cu pana.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!