Laura Cosoi, dezvăluiri despre sexul bebelușului: „Doamne ajută să fie sănătos…”. Cum a reușit actrița să se dea de gol

Autor: Diana Ghita

Ce sex are bebelușul din pântecele Laurei Cosoi

Sursa: Facebook Laura Cosoi

Laura Cosoi are trei fete împreună cu soțul ei, Cosmin Curticăpean, iar acum se pregătesc să-și mărească familia cu un patrulea membru, întrucât actrița este, din nou, însărcinată.

De când este însărcinată, Laura Cosoi nu a vrut să dezvăluie prea multe detalii. Ba mai mult, aceasta vrea să țină secret chiar și sexul bebelușului, însă a fost cât pe ce să se dea de gol.

Cum a reușit Laura Cosoi să dezvăluie sexul bebelușului

Într-un interviu pentru Playtech.ro, actrița era să dea de înțeles că poartă un băiat în pântece, însă a reușit să se rectifice rapid: „Doamne ajută să fie sănătos… copilul! Vreau să nasc natural, am născut toți copiii pe cale naturală.

Pentru mine, nașterile naturale sunt cele mai frumoase experiențe personale”.

De asemenea, aceasta a vorbit și despre modul în care evoluează sarcina și a explicat că ea și soțul ei au fost luați prin surprindere în momentul în care au aflat că vor avea un al patrulea copil.

Citește și: ”Ar fi fost ziua ta” Laura Cosoi, distrusă de moartea mamei sale. Gestul emoționant făcut de actriță în ziua în care Ligia Cosoi ar fi împlinit 83 de ani

„De fiecare dată, la ecografii am mici emoții. Sper să fie totul în regulă, dar eu simt deja că totul este bine. Totul este în regulă! Este o sarcină la o vârstă înaintată, am vârsta de 42 de ani… Eram convinși că nu o să se mai întâmple, dar s-a întâmplat pur și simplu. Ne doream, dar nu ne așteptam. N-am făcut tratamente sau ceva de genul”, a

povestit vedeta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”

Cum este această perioadă pentru Laura Cosoi

Cele trei fiice ale actriței s-au arătat foarte entuziasmate de faptul că urmează să aibă un frățior sau o surioară și așteaptă cu nerăbdare să-l țină în brațe pe nou-născut și să aibă grijă de el: „Fetițele au fost foarte fericite și Rita a fost foarte

nostimă. Mi-a zis că o luăm iar de la capăt și că mă va ajuta să schimb scutece. Fetele, în general, au acest instinct matern”.

Însă, până la venirea pe lume a copilului, Laura Cosoi are de străbătut o perioadă aglomerată. În ultimul timp, aceasta a început să fie din ce în ce mai solicitată, atât pe plan profesional, cât și în ceea ce privește îndatoririle de mamă.

Citește și: Ce a postat Laura Cosoi la scurt timp după ce a anunțat că este însărcinată: ”Trebuie să mărturisesc” Cum se simte viitoarea mămică

„Am multă energie față de primul trimestru. Mă simt destul de bine. Lucrez destul de mult, am multe filmări, fac tot felul de proiecte. Acum este o perioadă destul de aglomerată pentru că, apoi, voi intra în concediu.

Stau și cu copiii, le duc la balet…”, a mai spus vedeta, conform sursei citate.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!