Bebeluș băgat într-o pungă și aruncat la groapa de gunoi din Caraș-Severin. Descoperirea macabră a trupului neînsuflețit

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 21 mar 2023, 10:13

Poliția orașului Oravița a fost sesizată cu privire la existența unui cadavru la groapa de gunoi din zonă

Sursa: pexels

Cadavrul unui bebeluș de doar câteva luni a fost găsit, într-o pungă, la groapa de gunoi din Caraș-Severin. Descoperirea macabră a fost făcută de un bărbat.

Un bebeluș de doar câteva luni a fost băgat într-o pungă și aruncat la groapa de gunoi din Oravița, Caraș-Severin. O anchetă în acest sens a fost demarată.

Bebeluș băgat într-o pungă și aruncat la groapa de gunoi din Oravița, Caraș-Severin

Conform primelor informații, relatează expressdebanat.ro, trupul neînsuflețit ar fi fost descoperit de un bărbat care a alertat imediat autoritățile.

Poliția a demarat o anchetă, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei.

Poliția orașului Oravița a fost sesizată cu privire la existența unui cadavru la groapa de gunoi din zonă, după ce a fost băgat într-un sac de gunoi. La fața locului, a ajuns imediat o echipă operativă a Inspectoratului și Poliției Orașului Oravița, pentru a efectua cercetărie și pentru a stabili, de asemenea, și situația de fapt.

Cercetările sunt coordonare de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Otravița și se așteaptă, de asemenea, și dispunerea măsurilor legale care se impun în astfel de situații.

Citește și: Theo Rose a decis cum va naște: „Îmi mai e frică, da”. Artista a luat o decizie importantă în ceea ce privește aducerea pe lume a fiului ei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

O mamă și-a abandonat copilul de cinci săptămâni, pe câmp

O fată de doar 22 de ani și-a abandonat copilul pe un câmp din Sibiu. Fetița a fost salvată de un angajat al primăriei care, în timp ce curăța șanțurile, a auzit-o plângând.

La scurt timp după descoperirea șocantă, s-a aflt că mama mai are un copil pe care a încercat să îl abandoneze, dar care a scăpat, fiind luat de către tatăl său.

Fetița de doar cinci săptămâni fusese abandonată într-un șanț de pe DN 141A, cu o sticlă cu lapte alături de ea.

„Știu că a mai avut un copil pe care, tot așa, a vrut să-l abandoneze, dar l-a luat tatăl acestuia. Și despre micuță am înțeles că a vrut s-o dea, de asemenea, în adopție. Compartimentul de Asistență Socială din cadrul primăriei a fost acum două zile ca să monitorizeze cazul în continuare, dar nu au găsit-o la domiciliu”, a declarat Norbert-Jácint Pleiner, primarul din Târnava-Sibiu, pentru Adevărul.

Citește și: A făcut stop cardiac de trei ori, iar picioarele i-au fost amputate, după ce s-a infectat cu COVID-19. O tânără de 21 de ani din America luptă cu problemele de sănătate zâmbind

Motivul pentru care aceasta a vrut să își abandoneze copiii este legat de posibilitățile financiare reduse pe care le are. Fiind conștientă că reprezintă un efort economic mult prea mare pentru ea, a decis să renunțe la ei, deși familia s-a oferit, în cazul fiecărui copil, să îi crească, pentu a avea parte de un viitor.