Bat clopotele de nuntă la “Dimineața cu noi”? “Cred că e momentul pentru următorul pas”

,
 “Dimineața cu noi”

Bat clopotele de nuntă la “Dimineața cu noi”

George Tănase, îndrăgita vedetă Kanal D, care prezintă alături de Bursucu și Viviana Sposub matinalul “Dimineața cu noi”, in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 8:00, are planuri mari de viitor.

În vârstă de 28 de ani, George Tănase se gândește să facă un pas important în viața sa. Îndrăgostit până peste cap de iubita lui, Lorena, acesta își dorește sa-și unească destinul, cât mai curând, cu aleasa inimii.

George Tănase, la un pas de căsătorie

“Încă nu sunt căsătorit. Urmează cât de curând, presimt. Am cerut-o vara trecută pe Lorena și uneori, nu știu dacă mi se pare sau dacă-mi face ea vreo farsă, dar parcă aud clopote de nuntă prin casă.

Suntem de aproape 5 ani împreun ă  și cred că e momentul pentru următorul pas”,  spune George.

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi, ne spune chiar  simpaticul prezentator de la “Dimineața cu noi”.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce s-a întâmplat în momentul în care George Tănase a vrut să își ceara iubita de soție: "A ieșit o super drama demnă de telenovelele turcești

“Pe viitoarea mea soție mea am cunoscut-o după un spectacol la Iași. A fost în sală și mi-a scris după o glumă pe care tocmai o spusesem pe scenă. Am conversat cu ea puțin,  după care am întrerupt brusc dialogul. În nici 2 ore am dat nas în nas într-un club, absolut din întâmplare. Deși era frig afară și  amândoi eram îmbrăcăți sumar, îmi amintesc că ne-am abandonat prietenii cu care ieșisem fiecare, și am stat în aer liber povestind și cunoscându-ne.

Și în ziua de azi încă ne povestim lucruri și ne cunoaștem cu aceeași bucurie și entuziasm că-n acea seară geroasă”,  a povestit George Tănase.

George Tănase

George Tănase și iubita lui, Lorena

Citeste si: Cine este George Tănase, prezentatorul matinalului „Dimineața cu noi” de la Kanal D

George Tănase

George Tănase, prezentatorul de la ''Dimineata cu noi'', alături iubita lui, Lorena

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

METEO cu Viviana Sposub: „Veștile nu sunt tocmai bune” Vreme mult mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Unde se va înregistra cea mai scăzută temperatură

Suspans privind aderarea României la Schengen. Klaus Iohannis: 'Încă se discută'

METEO cu Viviana Sposub: „Veștile nu sunt tocmai bune” Vreme mult mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă a anului. Unde se va înregistra cea mai scăzută temperatură

Reacția neașteptată a lui George Tănase când a aflat ce îi face Viviana Sposub iubitului ei: “Săracul Burcea…”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies