Baris, atac direct la adresa tatalui sau! Afla ce masuri va lua tanarul impotriva lui Servet, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

In vreme ce Omer ii intinde o cursa lui Filiz, Servet este amenintat de fiul sau.

Constrans de tatal sau, Baris este nevoit sa faca o intelegere cu acesta. Pentru ca ii doreste binele lui Filiz, fata pe care o iubeste, si stiind ca Servet nu se va opri din ai pricinui mari probleme iubitei sale, Baris este nevoit sa renunte la dragostea lui. Totul se intampla fara stirea lui Filiz sau a vreunui apropiat de-al fetei. Servet are parte de un soc cand afla ce pune la cale fiul sau.

Nici macar Baris nu stie cine este, cu adevarat, Servet. Cand tanarul banuieste ca intre tatal sau si periculosul Omer exista o legatura, acesta ia atitudine. In vreme ce Omer ii intinde o cursa lui Filiz, Servet este amenintat de fiul sau. 

In familia Elibol isi face aparitia “matusa” Aysel, supranumita “pacostea cu sapte fete”. Cand femeia isi face aparitia in casa familiei Elibol, Fikri intra in panica. Copiii sunt socati sa afle cine este, de fapt, Aysel.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate