Barem Bacalaureat 2022 toamnă. EDU.RO a publicat grila de corectare pentru Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie la BAC 2022

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 05 mai 2023, 08:20

Barem și grila de corectare BAC Toamnă 2022 proba la alegere-profil uman

Sursa: Shutterstock

Barem Bacalaureat toamnă 2022 profil uman. Edu.ro publică grila de corectare pentru Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie la BAC 2022, a doua sesiune din acest an.

EDU.RO

publică baremul și grila de corectare pentru Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie la BAC 2022, sesiunea de toamnă. 

Pe site-ul Kanald.ro, toți cei interesați pot găsi atât baremul cât și grila de corectare pentru Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie și Sociologie la BAC Toamnă 2022 pentru candidații care susțin miercuri proba la alegere a profilului și specializării.

Citeste si: SUBIECTE Geografie BAC 2022, sesiunea de toamnă. Ce subiecte au picat la Geografie, la Bacalaureat 2022

EDU.RO: Grilă de corectare BAC 2022, sesiunea de toamnă

Modul de rezolvare al subiectelor pe care elevii de la profilul uman le primesc la proba la alegere din cadrul celei de-a doua sesiuni de BAC va fi disponibil joi, 17 august 2022 începând cu orele 15:00, atunci când site-ul oficial al Ministerului Educației va publica grila de corectare și baremul pentru Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie BACALAUREAT 2022- sesiunea de toamnă. 

Grila de corectare publicată de EDU.RO pentru Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie la BAC 2022 prevede acordarea a 10 puncte din oficiu pentru toți candidații care au susținut joi proba scrisă la alegere- profil uman la Bacalaureat 2022, sesiunea de toamnă.

Citeste si: Edu.ro Subiecte BAC 2022 Istorie sesiunea de toamnă. Baremul de corectare, pe EDU.ro

Ministerul Educației a pus la dispoziția tuturor candidaților care au susținut proba la Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie la BAC 2022- sesiunea de toamnă teste de antrenament care să-i familiarizeze atât cu subiectele care au picat la BAC 2022 la proba la alegere a profilului și specializării, dar și cu modalitatea de corectare a acestor subiecte care este în concordanță cu programa pentru examenul de BACALAUREAT 2022. 

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Toate cele trei subiecte care se regăsesc pe foile de examen a candidaților care susțin joi, 17 august 2022 proba la alegere la profilul uman vor fi evaluate și punctate apoi după BAREM BAC 2022 și GRILA DE CORECTARE EDU pentru Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie la BAC 2022, sesiunea de toamnă.

Absolvenții de liceu – profil uman vor avea de rezolvat subiecte la Geografie Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie la  BAC 2022- sesiunea de Toamnă  în funcție de alegerea personală a fiecărui candidat.

Barem BAC Toamnă 2022 și grila de corectare Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie 

Barem BAC Toamnă 2022 și grila de corectare EDU.RO pentru sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat 2022 la Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie vor fi disponibile pe site-ul Kanald.ro joi, 17 august 2022 începând cu orele 15:00, imediat ce Ministerul Educației le va face publice. 

Citeste si: Ministerul Educaţiei, despre profesorii care fac meditaţii cu elevii lor: "Este interzis prin lege"

Admitere Liceu 2023: Cum poți afla la ce liceu intri în funcție de rezultatele la Evaluare Națională 2023?

Ca și la celelalte probe, și în cadrul probei la alegere la profilul uman, candidații vor primi subiectele începând cu ora 9:00 și vor avea la dispoziție 3 ore pentru a le rezolva. Toate lucrările vor fi evaluate și punctate apoi conform Barem BAC 2022 proba la alegere- profil uman și conform grilei de corectare EDU pentru Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie la BAC 2022, sesiunea din toamnă.

Astfel, candidații care susțin joi proba la alegere a profilului uman se pot autoevalua la scurt timp după ce au susținut proba la alegere a profilului și specializării, consultând punctajul prevăzut de Barem BAC 2022 proba la alegere- profil uman și conform grilei de corectare EDU pentru Geografie, Filosofie, Logică, Economie, Psihologie sau Sociologie la BAC Toamnă 2022.

Astfel, ei vor putea vedea modalitatea corectă de rezolvare a subiectelor care au picat la proba la alegere la profilul uman pentru candidații care au susținut examenul de BACALAUREAT 2022, sesiunea de toamnă. 

Barem BAC 2022 și grila de corectare Geografie- sesiunea de toamnă

Barem BAC 2022 și grila de corectare Filosofie- sesiunea de toamnă 

Barem BAC 2022 și grila de corectare Logică- sesiunea de toamnă 

Barem BAC 2022 și grila de corectare Economie- sesiunea de toamnă 

Barem BAC 2022 și grila de corectare Psihologie- sesiunea de toamnă 

Barem BAC 2022 și grila de corectare Sociologie- sesiunea de toamnă

Subiecte Geografie BAC TOAMNĂ 2022

Subiecte Filosofie BAC TOAMNĂ 2022 

Subiecte Logică BAC TOAMNĂ 2022 

Subiecte Economie BAC TOAMNĂ 2022 

Subiecte Psihologie BAC TOAMNĂ 2022 

Subiecte Sociologie BAC TOAMNĂ 2022