EDU.RO: Subiecte și barem Anatomie BAC 2022, sesiunea de toamnă. Subiectele pe care le-au primit absolvenții de liceu în a doua sesiune de Bacalaureat 2022

,
subiecte anatomie bac 2022 toamna

Proba la alegere a profilului și specializării are loc pe 18 august în sesiunea de toamnă a examenului de BAC 

[Sursa foto: pexels.com]

Emoții mari pentru absolvenții de liceu care au ales să susțină examenul de BAC 2022 în sesiunea de toamnă. Pe 18 august are loc proba la alegere a profilului și specializării. Iată ce subiecte au primit elevii la Anatomie, la BAC 2022.


In articol:

A doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2022 continuă pe data de 18 august cu proba la alegere a profilului și specializării.

În cadrul acestei probe, elevii de la profilul real primesc subiecte la Biologie, Anatomie, Fizică, Informatică sau Chimie. Subiectele la Anatomie vor fi postate atât pe EDU.RO, cât și pe kanald.ro, imediat după terminarea examenului. 

Subiecte Anatomie BAC 2022, sesiunea de toamnă. Care sunt cerințele pe care le-au primit elevii de clasa a XII-a în a doua sesiune de Bacalaureat?

Pentru elevii de clasa a XII-a care susțin examenul de Bacalaureat 2022 în a doua sesiune, pe data de 18 august 2022 este programată proba la alegere a profilului și specializării. Aceasta este ultima probă scrisă a examenului de BAC 2022, sesiunea de toamnă. Pe 19 august 2022 va mai avea loc proba scrisă la Limba și literatura maternă, însă aceasta va fi susținută doar de elevii care aparțin minorităților naționale.

Citeste si: Orice român cu studii superioare poate fi profesor! Cum poți să ajungi la catedră fără module de pregătire sau masterat didactic

După cum îi spune și numele, la proba la alegere a profilului și specializării, elevii au posibilitatea de a-și alege materia de examen.

Astfel, cei de la real pot opta pentru a susține examenul la Biologie, Anatomie, Fizică, Informatică sau Chimie.  

Elevii care au ales ca materie de examen Anatomia au avut de pregătit materia studiată în clasele a XI-a și a XII-a. Subiectele la Anatomie la BAC 2022 vor respecta întocmai programa școlară anunțată la începutul anului școlar 2021-2022. 

Ministerul Educației va afișa subiectele de BAC 2022 la Anatomie, dar și baremul de corectare în jurul orei 15:00. Subiectele vor fi postate în timp real și pe kanald.ro. La fel ca în fiecare an, baremul de corectare va afișa atât rezolvarea corectă a subiectelor la Anatomie, cât și grila de notare. De precizat că toate subiectele de pe foaia de examen sunt obligatorii, elevii având la dispoziție 3 ore pentru rezolvarea acestora.

Citeste si: SUBIECTE BIOLOGIE BAC toamnă 2022. Ce subiecte au picat la Biologie în a doua sesiune de Bacalaureat 2022

Subiecte Anatomie BAC 2022 toamnă

 

Barem Anatomie BAC 2022 toamnă

 

 

Bacalaureat toamnă 2022. La ce oră trebuie să fie elevii în clase pentru proba scrisă la Anatomie?

Proba scrisă la Anatomie începe, în a doua sesiune de BAC 2022, la ora 09:00. Cu toate acestea, absolvenții de liceu care susțin examenul de Bacalaureat 2022 în această toamnă trebuie să fie în săli până cel târziu la ora 08:30. După această oră, elevilor nu le va mai fi permis să intre în sala de examen.

În momentul în care se prezintă la examenul de Bacalaureat 2022, proba scrisă la alegere a profilului și specializării, elevii trebuie să aibă asupra loc actul de identitate.

Citeste si: Subiecte CHIMIE BAC 2022, sesiunea de toamnă. Subiectele pe care le-au primit elevii de clasa a XII-a la BAC 2022, proba la alegere

Absolvenții de liceu trebuie să știe că nu au voie să intre în sala de examen cu materiale ajutătoare, telefoane mobile, căști, aceste obiecte fiind depozitate într-un spațiu aflat în exteriorul sălii. Elevilor le este interzis să comunice cu restul candidaților sau cu persoane din exterior.

Când vor fi publicate notele în sesiunea de toamnă a examenului de BAC 2022?

În a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2022, elevii vor afla primele notele pe data de 31 august 2022. Afișarea rezultatelor la probele scrise se va face până la ora 12:00, notele fiind postate atât online, pe EDU.RO, cât și la avizierele unităților de învățământ.

În ziua afișării notelor se vor putea depune și contestațiile, mai exact pe data de 31 august 2022, între orele 12:00-18:00. Lucrările elevilor vor fi corectate din nou în intervalul 1-2 septembrie 2022, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 3 septembrie.

Sursa:  edu.ro

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Alexandru Rafila, anunț oficial despre purtarea măștii de protecție în școli. Cum se vor desfășura cursurile în anul școlar 2022-2023

Alina Gorghiu vrea modificarea Constituției: Este absolut revoltător că Aurel Bălăşoiu, acuzat de viol și sex cu minori, insistă să rămână în Parlament

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Pedepse mai mari pentru profesorii care abuzează fizic sau emoțional elevii. Vor fi excluși din învățământ timp de zece ani

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies