Bărbatul de 40 de ani din Cluj și-a pierdut viața după accidentul grav cu ATV-ul. Inițial medicii reușiseră să-l resusciteze, dar a murit la spital

Autor: Andrei Costanda

Un bărbat de 40 de ani din Cluj a avut parte de un sfârșit tragic după ce s-a răsturnat cu ATV-ul.

Sursa: Știri de Cluj

Bărbatul, tată a doi copii, a murit la spital în urma rănilor suferite, în ciuda eforturilor de resuscitare.

Un bărbat de aproximativ 40 de ani din Cluj a murit la spital după ce s-a răsturnat cu ATV-ul în apropierea localității Dăbâca, județul Cluj. Tragedia s-a petrecut ieri seară, când clujeanul se plimba pe o pantă abruptă și a pierdut controlul vehiculului.

Medicii au reușit să-l stabilizeze la fața locului

Incidentul a fost raportat la 112, iar la fața locului au intervenit rapid echipaje ale SMURD și pompierilor din cadrul Punctului de Lucru Jucu.

Conform reprezentanților ISU Cluj, bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator și cu multiple traumatisme. Echipajele de intervenție au început imediat manevrele de resuscitare, fiind sprijinite de un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Jucu au intervenit în această seară la un incident în care un bărbat s-a răsturnat cu un ATV în apropiere de localitatea Dăbâca.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit bărbatul, în vârstă de aproximativ 40 de ani, cu multiple traumatisme și în stop cardio-respirator. Pompierii au început imediat manevrele de resuscitare, iar în sprijin a sosit și un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean. Din fericire, după aplicarea manevrelor de resuscitare semnalele vitale ale bărbatului au revenit, fiind preluat de către echipajul SAJ și transportat la spital”
, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Citește și: Jador și Oana Ciocan au apărut împreună la scurt timp după anunțul despărțirii! În ce ipostază au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Citește și: Nicolae Stanciu a renunțat la tricoul cu numărul „10” pentru o cauză nobilă. Căpitanul naționalei a ales să îmbrace tricoul în care Olimpiu Moruțan ar fi trebuit să joace la EURO 2024

Bărbatul a murit la spital

După resuscitarea inițială, semnele vitale ale bărbatului au revenit și acesta a fost transportat de urgență la spital.

Totuși, în ciuda eforturilor medicale, clujeanul a decedat în urma rănilor suferite.

Vestea a fost confirmată de apropiații familiei pentru Știri de Cluj: „Să îl odihnească bunul Dumnezeu. Păcat! Au rămas doi copii.”

Accidentul s-a produs în condiții dificile, pe o pantă înclinată, iar ATV-ul a scăpat de sub control. Martorii au sunat imediat la 112, dar, deși manevrele de resuscitare au avut succes inițial, rănile bărbatului au fost prea grave pentru a-i permite recuperarea.

Aceasta tragedie a lăsat în urmă doi copii și o familie devastată. Comunitatea din Dăbâca și Cluj este profund afectată de pierderea unui om care era cunoscut și respectat în zonă. Mesaje de condoleanțe și suport au început să curgă pe rețelele de socializare, mulți exprimându-și durerea și regretul pentru această pierdere.

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.