Avocații lui Mario Iorgulescu vin cu noi declarații: „Mario n-a fost vinovat!” Cazul tânărului a fost redeschis

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 18 sep 2023, 14:56

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino, a fost condamnat în primă instanță la 15 ani și 8 luni de închisoare, însă avocații acestuia au redeschis de curând cazul.

Deși cazul părea a fi închis, se pare că avocații lui Mario sar în apărarea băiatului și redeschid cazul, acuzând victima că era și mai vinovată decât inculpatul.

Cazul lui Mario Iorgulescu a fost redeschis

Pe 11 septembrie 2023, Curtea de Apel din București a încheiat procesul lui Mario Iorgulescu, însă situația s-a schimbat la 180 de grade, astfel că noul verdict al Curții de Apel urmează să fie dat pe 11 octombrie 2023, deoarece avocații vin cu noi declarații.

Virgil Boglea este unul dintre avocații lui Mario Iorgulescu și vine cu noi declarații referitoare la accidentul din 7 septembrie 2019, atunci când Mario a ucis o persoană, în timp ce era la volan.

Citește și: „Mami, o să fii tristă când nu o să mai fiu cu tine?”. Cine este Ioana, fata de doar opt ani care se luptă cu cancerul de patru

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit  DigiSport,  Virgil Boglea este convins de faptul că totul este o înscenare pentru a condamna familia lui Gino Iorgulescu.

„Victima era de zece ori mai drogată decât Mario. Era în Audi, nu în Dacia. S-au spus multe neadevăruri. Mario a fost linșat mediatic. Mario nu a fost vinovat nici măcar de accident. Ceea ce s-a prezentat în acest caz a fost în fapt un linșaj mediatic.

Nu este oarecum necorespunzător adevărului, ci întru totul necorespunzător adevărului. Mario nu era drogat! Procurorii și judecătorii știau și asta e grav din perspectiva sistemului de justiție. O persoană poate fi considerată drogată, dacă analizele de sânge ar evidenția asta. Există o expertiză extrajudiciară efectuată de un fost doctor la INML, specializat în rapoarte toxicologice, care după ce a studiat raportul a spus că tot ceea ce au relatat procurorii și judecătoarea de pe fond este nereal.
Lui Mario Iorgulescu, acea cantitate de substanță i s-ar fi găsit numai în urină, nu și în sânge! Au fost prelevate si probe din sânge, dar s-au găsit numai în urină! Nu se putea găsi numai în urină decât dacă proba ar fi fost contaminată. Aici apar suspiciunile că acest proces a fost o manoperă brutală de condamnare a familiei Iorgulescu, probabil contra domnului Gino Iorgulescu
”, spune Virgil Boglea, avocatul lui Mario.

Ce crede Gino Iorgulescu despre fiul său

Gino Iorgulescu susține că fiul său nu era drogat și că așteaptă să se facă dreptate.

Citește și: Tribunalul București: Mario Iorgulescu avea discernământ în momentul în care a provocat accidentul

„Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ și are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește.

O dată regretă, o dată nu știe ce a făcut ”, a declarat tatăl lui Mario.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!