AVERTIZARE METEO: Marti si miercuri - COD GALBEN de ploi si vijelii in toata tara

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:49

In intervalul marti, ora 10:00 oana miercuri, ora 18:00 toate regiunile tarii se vor afla sub cod galeben de ploi si vijelii. In zonele de deal, de munte si in nord, cantitatile de apa vor putea depasi 50-60 de litri pe metru patrat.

Marti instabilitatea atmosferica va cuprinde toate regiunile tarii, iar miercuri se vor manifesta cu precaderea in jumatatea de est a teritoriului, potrivit Administratie Nationale de Meteorologie.

 

Astfel in perioada mentionata mai sus vor fi frecvente descarcarile electrice, izolat va cadea grindina si intensificarile vantului vor lua aspect de vijelie. De asemenea aversele vor avea caracter torential. 

 

Cantitatile de apa vor depasi local 20- 25 de litri pe metru patrat si, izolat, 50-60 de litri pe metru patrat, in special in zonele deluroase si montane, precum si in regiunile nordice.

Duminica de Rusalii 2023: Tradiții românești pe care trebuie să le respecți în această zi

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

 

Susa: Mediafax

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!