Avertismentul lui Nelu Tătaru: "Soluțiile sunt aproape de ochii noștri, iar salvarea constă în..." Ce trebuie să facă toți românii

,
Nelu Tătaru
Avertismentul lui Nelu Tătaru[Sursa foto: Facebook]

Nelu Tătaru trage un semnal de alarmă cu privire la perioada grea pe care țara noastră o traversează.


In articol:

Fostul ministru al Sănătății și actualul președinte al Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaților, Nelu Tătaru, le cere românilor să să respecte cu strictețe toate măsurile care vor conduce la ieșirea României din această pandemie care ne-a marcat viețile.

Nelu Tătaru
Nelu Tătaru[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Nelu Tătaru a făcut declarații despre al patrulea val al pandemiei! Vaccinarea ar putea fi obligatorie

„Avem o singură miză: viața!”

Duminică, Nelu Tătaru a transmis un mesaj de conștientizare către români. Fostul ministru al Sănătății îi îndeamnă pe cetățeni să-și găsească puterea de a acționa așa cum este mai bine în folosul tuturor. Acesta a reamintit că pandemia de coronavirus este greu de dus, ea putând fi combătută doar cu ajutorul tuturor oamenilor.

”O pandemie nu vine cu surprize plăcute, ci aduce, zi de zi, noi și noi provocări. Soluțiile sunt aproape de ochii noștri, iar salvarea constă, de fapt, în acțiunile fiecăruia.

Să lăsăm frunțile încrețite…orgoliile și să ne înarmăm cu responsabilitate, implicare și profesionalism.

Trăim timpuri care necesită echilibru, înțelegere și multă bunăvoință. Orice alte discuții pălesc în fața nevoilor populației. Avem o singură miză: Viața!”, a transmis Nelu Tătaru.

Citeste si: Schema pentru tratament antiCOVID-19 care a vindecat mii de oameni. Costă 100 de lei! Doctorița-minune a dezvăluit secretul

Nelu Tătaru ar putea reveni la conducerea Ministerului Sănătății?

Potrivit Playtech, în urmă cu puțin timp, Nelu Tătaru a fost întrebat în cadrul unei intervenții dacă are de gând să revină ca ministru al Sănătății, în contextul în care Vlad Voiculescu a fost demis.

Acesta a răspuns fără ezitare afirmativ, însă a specificat că puterea de decizie vine din partea USR-ului, astfel că acest partid este dator să aleagă ministrul care va lupta pentru sănătatea românilor.

Citeste si: Ministrul Educației, anunț de ultimă oră: „Oricât de dureros ar fi...” Ce se întâmplă cu orele în perioada următoare? Sorin Cîmpeanu, noi detalii despre examenele naționale

Deputatul Partidului Naţional Liberal, Nelu Tătaru, a transmis pe, 14 aprilie 2021, că se arată dispus să se întoarcă la conducerea Ministerului Sănătăţii. Liberalul a transmis faptul că ar vrea să fie din nou ministrul Sănătăţii, dacă PNL ar coordona ministerul.

“Dacă partidul meu ar decide acest lucru, da, dar suntem într-o coaliţie în care acest portofoliu este la USR. Suntem într-o criză sanitară, suntem într-un moment în care Ministerul Sănătăţii are nevoie de un profesionist, are nevoie de un om care să înţeleagă sistemul, are nevoie de un om care să înţeleagă corpul medical, să înţeleagă pacientul şi să înţeleagă şi situaţia prin care trece populaţia generală în aceste zile.

Suntem într-un val trei destul de agresiv, în care oboseala îşi spune cuvântul peste tot, atât în populaţia generală, cât şi în corpul medical, şi ar trebui în acest moment o reactivare, dacă vreţi să-i spunem aşa, a tot ce înseamnă sistem medical, care e obosit după un an de zile”.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cresc cazurile de copii ajunşi la spital din cauza infecţiilor cu COVID! Spitalul de Copii Victor Gomoiu, ajuns la capacitate maximă

VIDEO - Noi imagini 'macho' cu Vladimir Putin

România în stare de șoc! Un milionar celebru s-a sinucis! S-a împușcat în gură! Ce l-a determinat să facă acest gest oribil

Ministrul Educației, anunț de ultimă oră: „Oricât de dureros ar fi...” Ce se întâmplă cu orele în perioada următoare? Sorin Cîmpeanu, noi detalii despre examenele naționale

Cum se vor face programările pentru vaccinarea anti-COVID, în etapa a treia? Valeriu Gheorghiță: "Lista de aşteptare va fi disponibilă pe..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies