„Au trecut luni de zile de când nu m-am mai trezit așa”. Logodnica lui Culiță Sterp, cu zâmbetul pe buze încă de la primele ore ale dimineții

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 dec 2023, 04:55

Logodnica lui Culiță Sterp a avut o perioadă nu tocmai bună

Sursa: Instagram

După o perioadă destul de aglomerată și de obositoare, logodnica lui Culiță Sterp s-a bucurat de dimineață, deoarece s-a trezit extrem de fericită. Atât de fericită, încât le-a spus și fanilor cărui fapt datorează acest sentiment.

Logodnica lui Culiță Sterp a avut parte de un început de zi foarte bun, deoarece, de mult timp, nu a reușit să se mai trezească atât de binedispusă. Aceasta a fost atât de încântată, încât a vrut să împartă totul și cu fanii.

Logodnica lui Culiță Sterp, în culmea fericirii, încă de la primele ore ale dimineții

Logodnica lui Culiță Sterp a avut o perioadă nu tocmai bună, deoarece se confruntă cu unele probleme de sănătate.

Aceasta s-a trezit cu unele pete roșii pe față și încă nu a aflat de la ce au apărut.

Mai mult decât atât, și stările de oboseală au cuprins-o și a avut nevoie de o perioadă de timp pentru a reuși să se odihnească și, din fericire, este pe drumul cel bun. De asemenea, aceasta a mărturisit că s-a trezit binedispusă și datorită faptului că s-a trezit fără niciun fel de durere.

„Buna dimi la mine! Am încercat să îmi revin cu oboseala, încă se vede puțin. Daaaaar, azi m-am trezit fără să mă doară nimic, sunt foarte fericită. Au trecut luni de zile de când nu m-am mai trezit așa.

Citește și: Mama Geta a făcut dezvăluiri emoționante chiar de ziua ei de naștere: „Mă simt singură. Același bărbat aș lua”. Mama fraților Sterp pare că nu a uitat de bărbatul care i-a fost alături atâția ani

Vă voi povesti pe vlog, unde sunt și de ce mă aflu aici. Mâine sau poimâine voi posta”, a transmis logodnica lui Culiță Sterp pe contul ei de Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Partenera artistului a făcut o vizită medicului dermatolog

Zilele trecute, viitoarea noră a mamei Geta a mers la dermatolog, deoarece nu înțelegea de ce îi apăruseră acele semne pe față și nici nu reușea să le facă

să treacă. Deși plecase încrezătoare că va primi răspunsurile dorite și convinsă că totul va fi bine, aceasta a avut parte de o surpriză.

După ce a ieșit de la consult, aceasta a izbucnit în râs și le-a povestit fanilor ei că medicul a consultat-o extrem de superficial, dar, în loc să se enerveze, mai mult s-a amuzat.

Aceasta a povestit că întreaga consultație a durat doar câteva minute, deoarece aceasta i-a arătat semnele roșii, iar medicul s-a uitat preț de cinci secunde la ea, dar fără a se apropia, după care, i-a prescris ce

să folosească și nici nu i-a spus care este cauza apariției lor.

Citește și: Ce pofte are Geta Sterp, însărcinată în primul trimestru. Mama Geta nu a rămas indiferentă

Cu zâmbetul pe buze, logodnica artistului a spus că va încerca ceea ce medicul i-a prescris și chiar va reveni cu o părere sinceră, mai ales că multe persoane, ulterior, i-au spus că au întâmpinat astfel de probleme la medicii la care au mers.