Au BUZE naturale sau nu? Iata cum s-au TRANSFORMAT vedetele noastre

Author: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 18:42

Buzele sunt un etalon de frumusete, iar vedetele stiu acest lucru.

Cine nu are trasaturi senzuale si nici nu se poate baza pe diverse trucuri cosmetice, apeleaza direct la chirurgul estetician! Sigur nu aveti nevoie de prea multe imagini ca sa recunoasteti buzele voluptoase si senzuale ale Angelinei Jolie. Multi se intreba daca sunt naturale sau nu care cumva si ea a apelat la chirurgia estetica? Dar daca ne uitam la pozele din adolescenta ale divei, aflam adevarul! Buzele au aceeasi forma si marime!

Gura Angelinei Jolie a devenit standard de frumusete! Multe "dive" s-au conformat si isi injecteaza de zor ba acid hialuronic, ba colagen sau chiar grasimea proprie!

Nu a fost darnica mama natura cu toate vedetele, dar le-a ajutat medicul estetician! Si uite asa, buzele lor au dobandit volumul si marimea mult visate!

Gina Pistol, spre exemplu, a trecut pragul cabinetului estetic de patru ori! Si-a dorit buze foarte mari si le-a avut! Dar, nu intotdeauna ce iti doresti ti se si potriveste! Asta a patit si Ginutza care a ramas cu buzele umflate la propriu dupa cea de-a doua interventie.


A trebuit sa ajunga pe masa de operatii ca sa-si recapete buzele cu aspect natural! Dar Gina Pistol nu e singura vedeta care si-a imbunatatit aspectul. Sa urmarim si evolutia Biancai Slav! De la niste buze subtiri… La fel si Anda Adam! Si buzele ei au devenit din ce in ce mai senzuale!

Din Bucuresti, ne mutam in provincie. Acolo unde Luceafarul Huilei saruta o domnisoara cu buze mai ceva ca ale Cleopatrei.
Marinela Nitu are buze carnoase si pometi proeminenti, nu mai seamana deloc cu tanara de altadata!

Ramanem tot in provincie, dar ajungem mai aproape de Occident. In Timisoara, acasa la actuala sotie a renumitului tenismen Ilie Nastase! Nu puteam sa uitam pe Brighite Sfat-Nastase! In urma cu 10 ani, isi dorea buze ca ale Angelinei Jolie! Dar nu i-a iesit! As ca anul acesta si-a propus sa se opereze pentru a-si recapata aspectul natural.
Valentina Pelinel pare sa aiba buzele perfecte si sunt naturale unde mai pui ca stie sa folosesca si trucuri extrem de eficiente!

Atitudinea si un ruj indraznet te pot transforma intr-o femeie sexy!
##VIDEO97130##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei