„Atenție! Am dat foc” Deea Maxer, surprinsă într-o ipostază uluitoare. Vedeta a filmat și postat totul pe Internet

Autor: Diana Bostan

Robert Drilea și Maysa

Sursa: Instagram- Deea Maxer Oficial

Deea Maxer a luat prin surprindere pe toată lumea. Vedeta vrea să demonstreze că nu este doar frumoasă și talentată atunci când vine vorba de mișcări orientale, ci și când este în bucătărie.

Deea Maxer este mămica a doi copii superbi și este greu de crezut că aceasta are timp și de activități casnice, fiind mereu într-o continuă mișcare.

Deea Maxer și-a demonstrat talentul în bucătărie

Vedeta a trecut printr-un divorț, însă acest lucru a făcut-o mult mai puternică, iar acum iubește din nou. Deea Maxer și-a găsit liniștea în brațele lui Robert Drilea, un tânăr antreprenor.

Citește și: Cum a fost filmat Robert Drilea, în parc, alături de fetița Deei Maxer! Cum se întelege iubitul Deei cu copiii vedetei

Deea Maxer și-a dorit întotdeauna să evolueze în mai multe domenii. Bruneta nu s-a mulțumit doar cu cântatul, ci s-a apucat și de dans oriental și make-up. Vedeta vrea să se specializeze în domeniul beauty, munca ocupându-i o mare parte din timp.

Cu toate acestea, Deea Maxer are timp să intre și-n bucătărie. Chiar dacă mulți se așteptau că bruneta să mănânce doar în oraș, aceasta le gătește celor mici în fiecare zi. „Atenție! Am dat foc la tigaie. Șnițele cu piure se vrea azi la cină”, a scris Deea pe contul său de Instagram, acolo unde a postat și un clip video din bucătărie.

Citește și: Deea Maxer a decis să apeleze la medicul estetician! „Sunt emoționată”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bruneta își surprinde mereu urmăritorii cu câte un preparat nou, iar complimentele nu întârzie să apară. Deși nu are timp de sală, Deea a mărturisit că este destul de atentă la ceea ce consumă și nu face excese.

Deea Maxer îi răsfață pe cei mici

Deși este adepta preparatelor făcute în casă pentru alimentația copiilor săi, Deea Maxer are și zile când îi răsfață pe cei mici cu bunătăți mai puțin sănătoase.

Citește și: Deea Maxer, accident în timpul unui show de dans oriental „Am luat o mare căzătură” Cum se simte artista în aceste momente și cum s-a întâmplat totul

Zilele trecute, ea a fost surprinsă în parc alături de Maysa și de iubitul ei, Robert Drilea. Cei trei au împărțit o porție de floricele și de churros, de care fetița a fost extrem de încântată.

Deea Maxer a și glumit pe această temă, spunând că a scăpat de pregătitul prânzului în ziua respectivă.

Deea Maxer și Robert Drilea formează un cuplu de cinci luni. Cei doi au început să fie împreună la scurt timp după ce bruneta s-a despărțit de Dinu Maxer.

Citește și: „Să nu faceți ca mine”. Greșeala surprinzătoare făcută de Deea Maxer! Întreg momentul a fost fotografiat și postat pe Internet

Relația dintre Deea și Robert a evoluat frumos, iar acum cei doi parteneri se gândesc să treacă la pasul următor, însă fără a grăbi lucrurile. 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!