Așteptarea a luat sfârșit! Când va avea loc Marea Finală Puterea dragostei, sezonul 3. Cristina Mihaela a făcut marele anunț

,
Așteptarea a luat sfârșit! Când va avea loc Marea Finală Puterea dragostei, sezonul 3
Cristina Mihaela a facut anuntul[Sursa foto: Captură KANAL D]

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii Puterea dragostei, sezonul 3. Cristina Mihaela a anunțat când va avea loc Marea Finală.


In articol:

Emoțiile ating cote maxime în casa dragostei, a mai rămas foarte puțin până când se va anunța cuplul câștigător al sezonului 3 Puterea Dragostei. Cristina Mihaela a făcut marele anunț în cadrul emisiunii. Concurenții sunt copleșiți de emoții, după un an în care au trecut prin milioane de stări și, iată, poveștile lor ajung acum la final.

Citeste si: Finala Puterea dragostei, sezonul 3. EI au castigat la Puterea dragostei! Cine e cuplul anului. Cristina Mihaela a facut anuntul

Când va avea loc Marea Finală Puterea dragostei, sezonul 3. Cristina Mihaela a făcut marele anunț

A mai rămas foarte puțin până când concurenții de la Puterea dragostei vor păși pe covorul roșu din Marea Finală. Emoțiile sunt mai mari pe zi ce trece, odată ce finala se apropie.

Așteptarea a luat sfârșit! Când va avea loc Marea Finală Puterea dragostei, sezonul 3
Finala Puterea dragostei este aproape[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sezonul 3 al show-ului fenomen Puterea dragostei a fost unul plin de emoții, trăiri frumoase, cât și conflicte, însă la final totul va rămâne doar o amintire frumoasă pentru concurenții care au trăit cele mai frumoase povești de dragoste în cadrul emisiunii.

Citeste si: Maria arunca bomba! Ce se intampla de fapt intre Marinescu si Nadia? "Este mult mai mult! S-au vazut si in afara" Aflati detalii uluitoare, sambata, la Puterea dragostei, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Cristina

Mihaela a rupt tăcerea și a anunțat când va avea loc Marea Finală Puterea dragostei, sezonul 3. Aceasta a scos din cutia pandorei bilețelul cu anunțul, iar tensiunile au atins cote maxime în rândul concurenților.

”Dragi concurenți, sezonul 3 a fost unul lung și intens, pe parcursul căruia mulți dintre voi au venit, mulți au plecat, iar cei mai puternici sunt încă aici, așteptând cu sufletul la gură deznodământul acestei competiții.

A sosit momentul să vă anunțăm că Marea Finală a acestui sezon este foarte aproape, iar la sfârșitul săptămânii viitoare, adică pe 5 septembrie, va avea loc Finala Puterea dragostei”, a anunțat Cristina Mihaela.

E bine, așteptarea a luat sfârșit, a mai rămas doar o săptămână până la deznodământul final, o săptămână în care concurenții de la Puterea dragostei au timp să câștige simpatia celor de acasă, pentru a-i susține în Marea Finală a sezonului 3. 

Așteptarea a luat sfârșit! Când va avea loc Marea Finală Puterea dragostei, sezonul 3
Când va avea loc Marea Finală Puterea dragostei, sezonul 3[Sursa foto: Captură KANAL D]

Emoțiile sunt mari, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă, care i-au urmărit timp de una an și i-au susținut ediție de ediție. Au fost momente grele, dar și momente frumoase, au existat tensiuni, dar și împăcări miraculoase, un sezon al emoțiilor și trăirilor.

Citeste si: Pe cine susține Livian de la „Puterea Dragostei” in Marea Finala a sezonului 3: „E ce trebuie”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Pe cine susține Livian de la „Puterea Dragostei” in Marea Finala a sezonului 3: „E ce trebuie”

NATO intensifică prezenţa militară în estul Europei, inclusiv în România / Rusia denunţă 'limbajul ameninţărilor'

S-a născut în Spania, dintr-o mama româncă și tată marocan. A fost abandonată într-un orfelinat, dar soarta a făcut să fie repatriată. Așa a ajuns în România, unde un cuplu...

Maria arunca bomba! Ce se intampla de fapt intre Marinescu si Nadia? "Este mult mai mult! S-au vazut si in afara" Aflati detalii uluitoare, sambata, la Puterea...

Ce a patit Ileana, sora lui Culita Sterp in vacanta: "Eram disperata, nu stiam unde sa ma duc, s-au strans oamenii in jurul meu..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies