Astăzi este ziua cea mare! Roxana Dobre și Florin Salam se căsătoresc

,
roxana-dobre-florin-salam-nuntă

Astăzi este ziua cea mare! Roxana Dobre și Florin Salam se căsătoresc

[Sursa foto: Teo Show]

Roxana Dobre și Florin Salam au o relație de opt ani, iar astăzi este ziua cea mare. Cei doi vor face pasul cel mai important și se vor căsători. Marele eveniment va avea loc într-un cadru de poveste, pe malul mării.


In articol:

După opt ani de relație, Roxana Dobre și Florin Salam își vor uni destinele. Aceștia își vor oficializa relația și în acte, iar fericitul eveniment va avea loc chiar astăzi.

Foarte multe detalii nu au fost făcute publice până acum, cei doi fiind extrem de discreți în ceea ce privește nunta.

Informațiile pe care aceștia le-au oferit până în prezent au fost informațiile care au circulat de ceva timp în presă, iar tot ce se va întâmpla rămâne de văzut în această seară.

Citeste si: Roxana Dobre, în cabinetul medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut, înainte de nunta cu Florin Salam

Zvonurile despre nunta lor au apărut de mai bine de un an

De mai bine de un an, au început să circule din ce în ce mai multe zvonuri despre nunta acestora, dar aceasta nu a putut fi făcută, deoarece Florin Salam a trecut prin mai multe evenimente mai puțin plăcute. Celebrul manelist și-a pierdut un membru al familiei, iar amânarea cununiei nu a putut fi evitată.

roxana-dobre-florin-salam-nuntă

Astăzi este ziua cea mare! Roxana Dobre și Florin Salam se căsătoresc

[Sursa foto: Teo Show]

Mai mult decât atât, Roxana Dobre își va sărbători ziua de naștere chiar peste două zile, pe trei iunie, iar petrecerea de nuntă va fi una dublă. Aniversarea ei va fi marcată așa cum nu se poate mai frumos: unindu-și destinul cu partenerul ei.

Evenimentul va avea loc pe plajă, iar petrecerea va fi restrânsă. Mai exact, cei doi au invitat doar membrii familiei și prietenii cei mai apropiați.

Citeste si: ULUITOR: Câți bani a ajuns să ia Florin Salam la o cântare!

Nuntașii au ales să aranjeze totul în alb, iar totul se va întâmpla într-o locație exclusivistă. În presă se zvonește că vor fi prezente aproximativ 300 de persoane, dar acest lucru nu a fost confirmat de niciunul dintre ei.

Roxana Dobre va serba atât nunta, cât și ziua ei de naștere

„Facem nunta la mare, pe 1 iunie. Facem și cununie civilă și cununie religioasă. Pe 3 iunie este ziua mea de naștere și, de fapt, noi am zis să facem și nunta noastră atunci. Ne dorim să fie ceva restrâns.

Dacă tot sărbătorim ziua mea, am zis de ce să nu facem și o mică petrecere, să ne cununăm, să facem jurămintele în fața lui Dumnezeu, așa cum se cuvine”, a spus Roxana Dobre.

Nunta încă nu a început, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Cu toate acestea, în următoarele ore, 2 ore mai exact, cununia va începe. În această dimineață, extrem de devreme, Roxana Dobre a fost surprinsă în trafic, în timp ce își ducea una dintre rochii la croitorie. Aceasta a vrut ca totul să fie impecabil și a retușat până și cele mai mici detalii.

Mai mult decât atât, numele nașilor încă nu a fost dezvăluit și rămâne de văzut dacă Florin Salam va cânta la popria nuntă.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Florin Salam s-a bătut cu soția lui, Roxana Dobre, la 2 dimineața! Scene incredibile: "Avea halucinații! Și-a scos hainele de pe el și..."

România bate orice record: facturile la utilități au cea mai mare creștere din Uniunea Europeană

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Roxana și Florin Salam, nuntă la malul mării, pe 1 iunie! Iată la ce intervenție estetică a recurs Roxana înainte de fericitul eveniment!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies