Roxana și Florin Salam, nuntă la malul mării, pe 1 iunie! Iată la ce intervenție estetică a recurs Roxana înainte de fericitul eveniment!

,
florin salam

Roxana si Florin Salam se pregatesc de nunta lor care va avea loc pe 1 iunie

Roxana și Florin Salam se pregătesc intens pentru nuntă lor ce va avea loc la malul marii, pe 1 iunie!


In articol:

După opt ani de relație, Roxana Dobre și Florin Salam au decis să organizeze nuntă. Cei doi îndrăgostiți au ales că fericitul eveniment să se desfășoare pe malul marii, pe dată de 1 iunie, de Ziua Copilului, o zi cu mare însemnătate pentru aceștia deoarece părinți iubitori și responsabili, care își adoră copiii.

Roxana și Florin Salam, nuntă discretă la malul marii, pe 1 iunie

Invitat în platoul Teo Show, Dan Boerescu a venit cu cele mai noi detalii despre nuntă lui Florin Salam cu Roxana, care va avea loc la malul marii, pe 1 iunie. Pentru că ne aflăm în plin sezon de nunți, evenimentul lunii iunie va fi nuntă artistului Florin Salam cu Roxana Dobre. Jurnalistul Dan Boerescu a dezvăluit în ce anume a constat cea mai recentă intervenție estetică la care a recurs Roxana, înainte de nuntă ei.

teo show

Dan Boerescu a dezvaluit in ce anume a constat interventia estetica la care a recurs de curand Roxana

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Roxana și-a făcut pentru nuntă! Este linia mandibulei! Se pune acid hialuronic, să iasă mai frumos, mai finuț! Nu cred că avea nevoie, dacă mă întrebi pe mine! S-a dus și-a făcut rochii, înțeleg, unicat, dar să-și modifice mandibulă... Oricum e foarte frumoasă în continuare! Dar știi ce mi-aș dori? Vorbeam zilele trecut cu un prieten de-al meu, care stă în munții Buzăului, într-o zona fabuloasă! Și el are un detector de metale! Știi ce mi-aș dori eu să am? Un detector de acid hialuronic! De câte ori aș veni aici la emisiune l-aș pune în aplicare să văd!", a spus Dan Boerescu.

În ceea ce privește nunta lui Florin Salam cu Roxana, jurnalistul Dan Boerescu a subliniat faptul că fastuoasul eveniment va fi organizat pe 1 iunie, undeva pe malul marii.

teo show

Dan Boerescu, detalii inedite despre nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Va fi nuntă! Chiar miercurea viitoare, pe 1 iunie, de ziua copilului! Nu e adevărat că ar fi insarcinatata a patra oară, Roxana! S-a vorbit despre lucrul asta, nu este adevărat! Au deja trei copii împreună, două fetițe: Rania și Jaqueline și un băiețel, Simon Ștefan! Florin mai are din prima căsătorie cu Ștefania, doi copii mari, Betty și Daniel. Pe Betty o știm foarte bine, cânta și ea! Și se va face undeva la malul marii, într-un mediu discret, doar cu prieteni apropiați și nu în Dubai cum trebuia prima oară! Nu cred că vor fi atât de mulți invitați!", a mai adăugat Dan Boerescu.

Citeste si: Roxana Dobre, în cabinetul medicului estetician. Ce intervenție și-a făcut, înainte de nunta cu Florin Salam

Citeste si: Fiicele lui Florin Salam și ale Roxanei Dobre, apariție de senzație în platoul Teo Show alături de sora lor, Betty Salam! Ce mărturisiri a făcut artista din culisele familiei sale!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Profesoara care a creat un Silicon Valey în Prahova. Foştii ei elevi lucrează la marile companii IT din lume

Fiicele lui Florin Salam și ale Roxanei Dobre, apariție de senzație în platoul Teo Show alături de sora lor, Betty Salam! Ce mărturisiri a făcut artista din culisele familiei sale!

Ucraina nu are probleme doar cu Rusia. China deține aproape 10% din terenul agricol al țării și un jucător puternic pe piața grâului

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Florin Salam a decis să ia o pauză de la cântat! Fiica artistului a vorbit despre se întâmplă în aceste momente cu tatăl ei: „A trecut peste lucrurile mai sensibile”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies