Astazi, de la 17:30, la “In cautarea adevarului”: Ce se poate intampla atunci cand ai incredere oarba in cel de langa tine!

Astazi, de la 17:30, “In cautarea adevarului” ne ofera povestea unui cuplu in care lucrurile nu merg tocmai bine; mai exact, inselaciunea si lenea sunt problemele grave ale unuia dintre soti.

Cristi, fost asistent veterinar, este casatorit cu Alina, de profesie make-up artist. Casatoriti de cinci ani, acestia locuiesc de mai bine de doua luni in casa doamnei Doina, mama Alinei. Cum singura sursa de venit a acestora, de mai bine de doua luni, este doar salariul Alinei, sotii nu-si  permit sa plateasca plata unei chirii, iar gazduirea in casa doamnei Doina este exact ceea ce le trebuie.

 

 

Alina se afla intre”ciocan si nicovala”, pentru ca ea si mama ei sunt “la cutite” din cauza lui Cristi, care este un lenes incurabil. Conflictul dintre cele doua femei se agraveaza pe zi ce trece, mai ales ca ginerele are grija sa inteteasca divergentele dintre Alina si mama ei. 

 

 

Alina, insa, va avea surpriza sa descopere ca sotul, pe care il cocoloseste cu fiecare ocazie, este extrem de viclean si ii pregateste un viitor sumbru. Mai grav este ca toata familia Alinei va avea de suferit in aceasta poveste. Cosmarul doamnei Doina si al Alinei pare ca nu se mai termina.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate