Sunt oameni in jurul nostru care fac minuni! De asta au parte acum trei copile greu incercate de soarta! N-au avut nicidata o casa a lor, iar mama li s-a stins dupa o boala grea!

Impresionati de drama lor, voluntarii de la Magic Roof s-au mobilizat - cu bani din sponsorizari si donatii le-au construit copilelor o casa de la zero in care s-ar putea muta chiar de sarbatori!

Bruma de bani stransa de tata la munca in strainatate, cu care voiau sa si ridice un camin, s-a dus pe cavoul mamei. Impresionati de drama lor, voluntarii de la Magic Roof s-au mobilizat - cu bani din sponsorizari si donatii le-au construit copilelor o casa de la zero in care s-ar putea muta chiar de sarbatori! 

Citeste si: In preajma Craciunului vezi ce traditii respecta romanii din trei regiuni ale tarii! Gazde faimoase si harnice ne arata obiceiuri pastrate de sute de ani! Duminica, poti spune cu mandrie: "Asta-i Romania", o editie speciala de la ora 22:00, la Kanal D!

Citeste si: TIK TOK - aplicatia care creeaza isterie in randul tinerilor din Romania si care a devenit cel mai de temut rival al facebook-ului! Iata cum oricine poate deveni vedeta in online in doar 15 secunde - cu un videoclip in care zambesti, dansezi, sau imiti!

Citeste si: Frumusetea nu tine cont de cantar, important e sa te simti bine in pielea ta! Poti sa fii model de top chiar si cand ai o suta de kilograme!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate