Unii o numesc "doamna de fier", altii mostenitoarea odelor comuniste, dupa ce a numit-o pe Viorica Dancila "mama intre mame, pentru copiii Romaniei"! Primarita Mariana Gâju este de departe un personaj de film!

De 20 de ani se afla in fruntea comunei Cumpana din Constanta si ori de cate ori are ocazia, face spectacol.

Cand nu isi cearta alegatorii ca au uitat sa si stranga lenjeria intima de pe balcon in zile de sarbatoare, primarita comunei Cumpana din Constanta, face festivaluri record pe care le regizeaza ca la carte.

Citeste si: TIK TOK - aplicatia care creeaza isterie in randul tinerilor din Romania si care a devenit cel mai de temut rival al facebook-ului! Iata cum oricine poate deveni vedeta in online in doar 15 secunde - cu un videoclip in care zambesti, dansezi, sau imiti!

Citeste si: Si-au investit toti banii intr-o casa dintr-un ansamblu rezidential, iar acum traiesc mai rau ca la tara! Casa din vis a venit insa la pachet cu surprize de cosmar!

Citeste si: Caviarul ramane "perla neagra" a gastronomiei internationale, iar Romania reintra in randul celor mai mari producatori si exportatori din lume!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate