Cine se lauda cu proverbiala ospitalitate romaneasca nu a intrat in tara prin aeroportul Otopeni! Vezi duminica la "Asta-i Romania", de la ora 14:30, din ce cauza aproape patruzeci de mii de pasageri au zilnic senzatia ca au aterizat intr-o gara!

,

Nu ratati o noua editie "Asta-i Romania", cu Mihai Ghita, duminica, de la ora 14:30, la Kanal D!

Citeste si: Sunt oameni in jurul nostru care fac minuni! De asta au parte acum trei copile greu incercate de soarta! N-au avut nicidata o casa a lor, iar mama li s-a stins dupa o boala grea!

Citeste si: Unii o numesc "doamna de fier", altii mostenitoarea odelor comuniste, dupa ce a numit-o pe Viorica Dancila "mama intre mame, pentru copiii Romaniei"! Primarita Mariana Gâju este de departe un personaj de film!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sunt oameni in jurul nostru care fac minuni! De asta au parte acum trei copile greu incercate de soarta! N-au avut nicidata o casa a lor, iar mama li s-a stins dupa o boala grea!

Gabriela Firea: Dubioasă grija primarului Dreptei pentru băieții deștepți de la ELCEN. Factura la căldură s-ar putea tripla

Scandal imens în showbiz! Un cântăreț celebru de la noi și-a bătut soția măr și a obligat-o să avorteze! Dezvăluiri șocante. Femeia a cerut ordin de protecție

TIK TOK - aplicatia care creeaza isterie in randul tinerilor din Romania si care a devenit cel mai de temut rival al facebook-ului! Iata cum oricine poate deveni vedeta in...

Frumusetea nu tine cont de cantar, important e sa te simti bine in pielea ta! Poti sa fii model de top chiar si cand ai o suta de kilograme!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies