Asiana Peng

asiana peng survivor romania faimosii

Asiana Peng este concurenta in primul sezon al show-ului "Survivor Romania" de la KANAL D. Zece vedete vor incerca sa supravietuiasca in jungla din Dominicana.


In articol:

Cine e Asiana Peng de la Survivor Romania

O aparitie exotica la „Survivor Romania” este Asiana Peng, gimnasta care a facut parte din lotul olimpic al Romaniei, cu 50 de medalii in palmares.  A concurat la numeroase competitii nationale si internationale, a obtinut numeroase titluri la barna si la sol, fiind medaliata cu aur la ambele categorii. Asiana Peng mizeaza in aceasta competitie pe puterea ei de adaptare si pe faptul ca nu ii este teama de nimic. 

Asiana Peng  despre participarea la "Survivor Romania"

Sunt rezistenta, am capacitatea de a face fata oricarei provocari. Sunt obisnuita cu cantonamentele si cu reguli stricte, spartane”, spune sportiva.

Fotografii cu Asiana Peng 

Asiana Peng, concurentă la Survivor Romania - KANAL D

Despre "Survivor Romania"

Jungla din Republica Dominicana le va intinde concurentilor capcane, ii va epuiza, le va testa limitele si ii va arata in fata milioanelor de telespectatori traversand o serie de emotii si intamplari, departe de cei dragi si condamnati sa supravietuiasca in conditii vitrege.

Abandonati in mijlocul naturii exotice, in Republica Dominicana, departe de confortul civilizatiei, concurentii vor trece prin foarte multe incercari, vor fi nevoiti sa isi construiasca adapost, sa isi procure hrana, sa isi gaseasca aliati in mijlocul grupului din care vor face parte. La finele unor incercari limita se va afla un singur castigator.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate