Artizanii Berii- bere 100% naturală, trudită de berari iscusiți

,

Zilele toride de vară pot fi asociate cu gustul amărui al berii reci. Artizanii Berii oferă un portofoliu variat de produse 100% naturale, perfecte pentru această perioadă caniculară.


In articol:

Berea se numără printre cele mai consumate băuturi în sezonul cald, astfel, Echipa Artizanii Berii pune la bătaie rețete apetisante de beri artizanale ALE și LAGER.

Bere artizanală 100% naturală

Fără doar și poate, berea rece este la mare căutarea în sezonul estival, mai ales în zilele toride în care nimic parcă nu ne poate răcori.

Artizanii Berii au o plajă amplă de gusturi cu 6 variante de bere artizanală 100% naturală, fermentată timp de 8 săptămâni, la sticlă, dar și la draught.

Printre variantele de bere naturală se numără:

  • MEȘTERUL MANOLE Premium Lager Blondă dar și arămie BOCK cu 6,3% alc. vol.;
  • HARAMIN Belgian India Pale Ale 5,5% alc. vol. dar și TRIPEL HOP ALE cu 9,5% alc. vol.;
  • URBIS Golden Ale 6% alc. vol.

Berile ALE fac parte din gama berilor nefiltrate, nepasteurizate, dublu fermentate timp de 8 săptămâni, cu refermentație în sticlă. De aceea berile produse de Artizanii Berii au un termen de valabilitate de 2 ani de la momentul producției.

Meșterul Manole, berea produsă după o rețetă veche, descoperită de Artizanii Berii, ce respectă cu strictețe ”Legea Germană a purității berii”, de la 1516, este un Premium Langer. Această rețetă a fost trudită de berari iscusiți și fermentată natural timp de 60 de zile, acest proces contribuind la culoarea aurie apetisantă a berii Meșterul Manole, care are un gust perfect între aroma malțului de calitate, amăreala răcoritoare a hameiului și nota potrivită de alcool.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

EXCLUSIV Bărbatul cu probleme psihice care şi-a măcelărit familia, în Argeş, nu mai fusese evaluat de o comisie din 2004

Câți urmăritori are Choupette Lagerfeld pe Instagram. Este cea mai bogată pisică din lume

Victor Ciutacu, la patru ani de la 10 August: 'Ăia care au vrut să dea lovitura de stat sunt în Palatul Victoria împreună cu ăia pe s-au chinuit să-i dea jos'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cea mai spectaculoasă plajă de pe litoralul românesc. Poate concura cu cele din Grecia

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies