ARESTAREA lui Radu Mazare - ce s-a intamplat in spatele camerelor

Zeci de reporteri inarmati cu multa rabdare au asteptat ore in sir sosirea si plecarea de la DNA a lui Radu Mazare!

A fost o munca titanica, nu lipsita de momente tensionate, pe care nu ati vazut-o la televizor! Ce a fost in spatele camerelor! Mazare si drumul sau pana la DNA - o desfasurare de forte derulata in spatele camerelor de televiziune. O armata de jurnalisti care nu au decat un scop - cea mai buna imagine, cel mai bun sunet!

Panica, agitatie, lupta cot la cot cu mascatii care, la randul lor, incearca sa-si tina departe "subiectul" de ziaristi. Cand in stanga, cand in dreapta, de la o poarta DNA la alta, fuga dupa zeci de masini! Poate, poate il zarim intr-una dintre ele pe Radu Mazare! Un fel de de "de-a v-ati ascuns-elea" , cu alarme false care sa deruteze si sa mai taie din elanul jurnalistic.

Dupa zeci de minute de du-te-vino, in fata DNA-ului incepe haosul in momentul in care la orizont isi face aparitia o masina cu geamuri fumurii, in care se afla Radu Mazare. Coboara si intra in cladire - o operatiune care nu dureaza mai mult de 30 de secunde, dar care pentru jurnalisti pare o vesnicie.

Sunt doar cativa metri de la masina pana la intrarea in DNA, iar jurnalistii, in sfarsit, "ataca". Primarul de la malul Marii Negre e bombardat cu un lung sir de intrebari. Insa, in spatele lor: "Hai, hai, Hai! M-ati calcat! Stai, stai! Cablul! Lasa, lasa! Bai, bai! Stai, lasa!". Dupa ore de stat in picioare si intr-o tensiune continua, jurnalistii acreditati la DNA  rasufla usurati... Pe jumatate.

Nici nu au apucat sa isi traga sufletul dupa turul de forta, ca agitatia reincepe: "Edi!!! Adi! Trepied, trepied! Jos capul! Colegu’, colegu’, pleca de acolo!" - Mazare era la fereastra. Daca pana mai ieri, visa la un apus de soare de vis si petreceri cu bastinasii sub clar de luna, se pare ca altcineva i-a facut planurile acum.

Mai precis, mascatii care, in postul Pastelui, au pornit la cules de Mazare prin Herastrau. Si daca tot l-au prins, nici nu i-au mai dat drumul, asa ca i-au stricat toate zilele de vacanta de care edilul vorbea pana mai ieri.
##VIDEO108701##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate