Apelul unui primar catre autoritatile romane: "Avem 70 de romani blocati in Italia. I-au scos in strada"

Primarul comunei Borsa din judetul Maramures face un apel catre autoritati sa ajute 70 de romani blocati in Italia.


In articol:

Hotelurile in care romanii din Borsa lucrau au fost inchise, iar oamenii au fost scosi in strada. "I-au scos pe romani in strada. Vreau sa trimit doua autocare dupa ei, dar nu stiu daca pot tranzita Ungaria.", spune primarul Sorin Timis.

Primarul a facut vineri un apel catre autoritatile MAE si MAI sa intervina pentru repatrierea romanilor si sa nu ii abandoneze.

"Avem peste 70 de oameni din Borsa, care erau angajati in Italia, zona Trento, ca si sezonieri in statiunile de schi si care nu se pot intoarce acasa. Hotelurile s-au inchis si i-au scos pe romani in strada. Vreau sa trimit doua autocare dupa ei, dar nu stiu daca pot tranzita Ungaria si avem nevoie de un acord din partea statului maghiar. Fac un apel la autoritatile romane sa intervina pentru repatrierea oamenilor si sa nu ii abandoneze. Sa gasim solutii si sa-i aducem acasa pentru ca si ei sunt cetateni romani.", a declarat primarul Sorin Timis pentru Mediafax.

Citeste si: Declaratia primului roman diagnosticat cu coronavirus: "E o raceala care se trateaza!"

Citeste si: Declarația halucinantă a femeii din Brașov care a încălcat măsura izolării la domiciliu: "Dacă mă enervez mă duc în tot blocul!"

Citeste si: Foto - Tom Hanks, mesaj din spitalul unde este tratat de coronavirus, impreuna cu sotia sa Rita Wilson

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate