Anunțul momentului pentru pensionari! Poșta Română a anunțat când va plăti pensiile în decembrie

,
Pensii

Anunțul momentului pentru pensionari! Poșta Română a anunțat când va plăti pensiile în decembrie

[Sursa foto: PixaBay]

Poșta Română a anunțat că va achita pensiile „după recepționarea integrală a viramentelor bancare din partea Casei Naționale de Pensii Publice”.


In articol:

Poşta Română a transmis, joi, că va achita pensiile în luna decembrie „după recepţionarea integrală a viramentelor bancare din partea Casei Naţionale de Pensii Publice”.

Când urmează să plătească Poșta Română pensiile în decembrie

Pensii

Când urmează să plătească Poșta Română pensiile în decembrie

[Sursa foto: PixaBay]

„Poşta Română va distribui, la timp, pensiile şi drepturile sociale aferente lunii decembrie, după recepţionarea integrală a viramentelor bancare din partea Casei Naţionale de Pensii Publice”, au transmis reprezentanţii companiei.

Tot personalul de la Poșta Română vor munci la capacitate maximă pentru a respecta termenele de trimitere a pensiilor şi drepturilor sociale pe care le are populaţia în luna decembrie. Poşta Română a afirmat că suma integrală necesară distriburii acestor drepturi a fost trimisă în trezoreria operatorului naţional de servicii poştale.

Citeste si: Decizie de ultim moment! Ce se întâmplă cu pensiile și salariile românilor? Premierul Nicolae Ciucă a făcut anunțul

„Poşta Română dispune de cel mai de preţ capital, şi anume oamenii profesionişti, dedicaţi şi de încredere, care au demonstrat că sunt aproape de clienţi şi care vor depune toate eforturile pentru a distribui banii pensionarilor în termenele prevăzute, indiferent de situaţiile dificile pe care le-am putea întâmpina. Luna decembrie este una specială şi, ca atare, nu vom dezamăgi”, a transmis Valentin Ştefan, Directorul General al Poştei Române. Poşta Română a transmis că va rămâne acelaşi partener social strategic atât pentru instituţiile statului, cât și pentru cetăţenii din România, bazându-şi dezvoltarea pe modernizare, informatizare şi digitalizare, de asemenea şi pe o relație directă cu populația română, care obligă la recunoaşterea realităţilor prezentului.

Citeste si: Scenariu sumbru! Crește vârsta de pensionare în România! Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

„Lipsa bancomatelor în aproximativ 70% din comunele din România şi gradul mic de educaţie financiară în rândul populaţiei îmbătrânite sunt realităţi cu care ne confruntăm, zi de zi, de aceea vom fi mereu aproape de toate categoriile sociale pe care le deservim, adaptându-ne permanent la nevoile tuturor românilor”, a mai declarat Valentin Ştefan, Directorul General al Poştei Române.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Sistemul de pensii se schimbă din temelii. Surpriză totală pentru 7 milioane de români

Polițiștii au muncit degeaba: Interlopul Austrianu a fost eliberat de procurori

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Vestea pe care o așteptau toți pensionarii! Iată cine va beneficia de 200 de lei în plus la pensie

Legea consumatorului vulnerabil a fost modificată. Până când pot depune românii cererile pentru ajutoarele la încălzire

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies