Anunțul momentului pentru cei vaccinați cu ambele doze. Se dau bani mulți de la stat! Toată lumea trebuie să știe

,
Anunțul momentului pentru cei vaccinați cu ambele doze. Se dau bani mulți de la stat! Toată lumea trebuie să știe
Se dau bani multi de la stat [Sursa foto: Facebook]

Este vestea momentului pentru persoanele care s-au vaccinat anti-Covid sau care o vor face în perioada următoare. Se dau mulți bani de la stat. Dan Barna a făcut anunțul.


In articol:

Dan Barna vine cu vești bune pentru persoanele care s-au imunizat sau care urmează să o facă în perioada următoare. Vor primi bani mulți din partea statului.

Anunțul momentului pentru cei vaccinați cu ambele doze. Se dau bani mulți de la stat!

Vicepremierul Dan Barna aduce vești bune pentru persoanele imunizate. Acesta a precizat că în viitoarea ședință de Guvern va fi aprobat, cel mai probabil, actul normativ care reglementează acordarea de tichete persoanelor care sau vaccinat anti-Covid. Așadar, cei imunizați ar urma să primească 100 de lei și vor avea șansa să se înscrie la loterie.

Anunțul momentului pentru cei vaccinați cu ambele doze. Se dau bani mulți de la stat! Toată lumea trebuie să știe
Bani pentru vaccinati[Sursa foto: PixaBay]

Totodată, acesta a vorbit și despre evoluția pandemiei de coronavirus în țara noastră. Dan Barna este de părere că creșterea numărului de infectări confirmă faptul că necesitatea vaccinării este una primordială.

”O persoană nevaccinată este în continuare un pericol major de răspândire a acestei boli. Am văzut că în cazul persoanelor vaccinate în acele relativ puţine cazuri în care s-a constatat un rezultat pozitiv simptomele au fost de neglijat, abia atunci putem vorbi de o banală răceală”, a

declarat Dan Barna.

De asemenea, pe lângă tichetele care vor fi acordate persoanelor care s-au vaccinat, actul normativ mai prevede și organizarea unei loterii pentru cei care s-au imunizat deja, iar premiul pus în joc este o mie de lei.

Citeste si: Se dau bani de la stat pentru mamele fără posibilități materiale. Despre ce sumă este vorba?

Bani pentru persoanele vaccinate

Dan Barna a mai menționat că aceste tichete, precum și organizarea unei loterii sunt pentru a-i încuraja pe oameni să se vaccineze.

Anunțul momentului pentru cei vaccinați cu ambele doze. Se dau bani mulți de la stat! Toată lumea trebuie să știe
Dan Barna a facut anuntul [Sursa foto: PixaBay]

Loteria ar urma să fie organizată la sfârșitul toamnei, iar premiile sunt pe măsură.

”În momentul de faţă sunt modificări şi vorbim de Ordonanţa 55, avem toate avizele şi în următoarea şedinţă de Guvern foarte probabil va fi adoptată.

Sunt mai multe măsuri acolo: acordarea de tichete de masă, avem de asemenea paşapoartele verzi pentru interiorul ţării, tot aşa un instrument pentru situaţia în care, dacă vor fi restricţii pe anumite localităţi, incidenţa va fi foarte mare, să poţi să circuli în situaţia în care ai această vaccinare.

De asemenea este această loterie (…) pentru lunile octombrie, noiembrie şi decembrie, sunt mai multe premii, premiul cel mare este de un milion de lei, adică o sumă cu adevărat importantă pentru persoanele care s-au vaccinat, sunt metode folosite şi în alte ţări – că nu reinventăm apa caldă – prin care să încurajăm şi persoanele care nu sunt împotriva vaccinului, dar din diverse considerente nu au ajuns încă să se vaccineze. Un astfel de stimul şi în alte ţări a funcţionat, sunt convins că va funcţiona, într-o măsură vom vedea cât de mare, şi la noi”, a afirmat Dan Barna.

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Se majorează valoarea tichetelor de masă și de creșă. Câți bani vor primi românii de acum înainte

Fiica lui Donald Trump, chemată în faţa comisiei parlamentare de anchetă cu privire la atacul asupra Capitoliului

Azi-noapte, părinții fetei din imagine (din Botoșani) au sunat la 112 și au dat-o dispărută pe fiica lor. Azi, după ore de căutări, polițiștii au găsit-o pe adolescentă la...

Este oficial! Certificatul digital COVID va fi OBLIGATORIU! Toți românii trebuie să îl aibă

Pot fi angajații obligați să se vaccineze ca să fie primiți la locul de muncă? Decizia luată de Ministerul Sănătății

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies