Anunțul momentului pentru acești români! De săptămâna viitoare va fi gratuit. Guvernul pregătește decizia

,
Bani de la stat pentru elevi
De saptamana viitoare va fi gratuit

Anunțul mult așteptat de români. Guvernul are o nouă hotărâre pe masă, aceasta urmează să fie adoptată și va intra în vigoare în cel mai scurt timp.


In articol:

Veste importantă pentru acești români. Premierul Florin Cîțu este cel care a făcut anunțul la finalul ședinței de Guvern de la Palatul Victoria.

Florin Cîțu, anunț important pentru acești români

Este vestea momentului pentru elevii care merg la școală din alte localități. Aceștea pot obține mai repede  decontarea transportului pentru a ajunge acasă.

Decizia se află deja pe masa Guvernului și mai are nevoie doar de câteva avize.

Bani de la stat pentru elevi
Elevii care merg la scoala din alte localitati vor primi bani pentru transport

Premierul Florin Cîțu a fost cel care a dat vestea cu privire la decontarea transportului pentru elevii care fac naveta la școală din alte localități.

“Aceste decontări se vor face. E la unul dintre ministere la avizare. Nu ştiu dacă la transporturi sau la finanțe. Era în procedura de avizare. Va fi aprobată săptămâna viitoare imediat cum va ieși din procedura de avizare. Ea va fi aprobată cel mai curând, sper să fie săptămâna viitoare. O aşteptam astăzi, nu au fost date avizele”, a dezvăluit premierul Cîţu la finalul şedinţei de Guvern de la Palatul Victoria.

Bani de la stat pentru elevi
Decontare transport elevi

Citeste si: Masca ar trebui să fie obligatorie pentru copii? Un cunoscut medic atenționează: „Situația devine complicată!”

S-au deblocat banii pentru mineri

Totodată, premierul Florin Cîțu a mai făcut un anunț extrem de important la finalul Ședinței Executivului de la Palatul Victoria. Guvernul a adoptat prelungirea cu o lună a plăților pentru minerii din Valea Jiului, a anunțat Florin Cîțu, la finalul întrunirii de miercuri de la Palatul Victoria.

Bani de la stat pentru elevi
S-au deblocat banii pentru mieri

”În şedinţa de Guvern de astăzi am avut mai multe acte normative importante, am aprobat, bineînţeles, prelungirea sau printr-un act normativ am pus la dispoziţie sumele pentru a mai plăti o lună în plus minerii din Valea Jiului”, a

afirmat Florin Cîţu.

Tot ieri, șeful executivului a mai anunțat că de la 1 iunie o serie de măsuri de relaxare vor intra în vigoare, chiar dacă nu se va atinge pragul de cinci milioane de persoane vaccinate. Florin Cîțu a mai precizat că singura soluție pentru a scăpa de pandemie este vaccinarea în masă. Acesta îndeamnă populația să se vaccineze, dacă nu au făcut-o până acum. Iar în cazul celor reticienți care nu doresc să se vaccineze, premierul a declarat că este singura soluție pentru a reveni la normalitate în cel mai scurt timp.

Citeste si: Vestea momentului! Ce se întâmplă de la 1 iunie? Florin Cîțu a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

 

Citește-ne pe
Citește și:

Vestea momentului! Ce se întâmplă de la 1 iunie? Florin Cîțu a făcut anunțul în urmă cu puțin timp

Condițiile lui Orban pentru a reveni în grupul PNL

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Noi relaxări de la 1 iunie! Florin Cîţu a făcut marele anunţ

Urmează valul 4 al pandemiei de coronavirus în România? Alexandru Rafila avertizează: „E posibil sa fie la începutul...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies