Anunțul lui Andy după ce a plecat de la "Puterea dragostei"! Ce le-a transmis fanilor

,

Andy a plecat din emisiunea "Puterea dragostei" după Gala de duminică. El a postat, recent, un mesaj pe contul său de Facebook.


In articol:

"Pe mulți dintre prietenii mei îi iubesc,chiar dacă unii dintre ei mă urăsc....🤷🏽‍♂️", a scris Andy Adețu pe Facebook, alăturând textului o poză cu el.

Andy și Jador au mai avut o dispută în Gala de duminică. Andy l-a jignit din nou pe Jador, numindu-l "urs" și "cioban", în timp ce Jador a spus despre Andy că e fițos.

Andy, None și Fizz au dispărut din emisiune după Gala de duminică. 

Jador, în război cu None și Andy

Nu e prima oară când Jador se află într-o dispută cu Andy și None. Jador s-a contrat în trecut în emisiune cu None și cu bunul prieten al lui None, Andy. Iată dialogul:

None: Bogdan, chiar vreau să-ți zic o chestie. Vorbeam cu Manu și i-am zis: <Manu, vezi că nu sunt bine ei, dacă tot nu ai venit pentru Bogdan de ce nu te retragi tu din ecuația lor ca să fie și ei liniștiți>. Dacă eram așa șarpe, puteam să zic <Aa, ai venit pentru el>, din contră, am zis că ar trebui să se retragă ca să nu-i mai dea neliniștea asta ei. N-am, frate, treabă, n-am venit să o iau pe femeia asta (n.r.: Andra) de nevastă, n-am venit să stric cupluri

Jador: Păi asta faci

None: Tu vorbești, frățioare, te-ai atârnat de Simina un sezon întreg, era cu Zănoagă, ai plâns pe aici

Jador: Și tu te-ai atârnat de Bianca Comănici

Bianca: Nu-i adevărat

None: Nu m-am atârnat, prietene 

Andy și Jador s-au jignit!

Andy: Băi Jador, eu zic să nu te iei cu noi, că atunci când ai aterizat prima oară în casa "Puterea dragostei" te rugai de noi să facem poze cu tine și noi nu voiam, ca să punem pe Story

None: Singura femeie cu care ai interacționat era un manechin cu care nu vorbeai 

Andy: Te-ai rugat de noi să faci primul videoclip la piesa "Puterea dragostei"

Jador: Da, frate, acum ai vrea tu să apari

Andy: Nu vreau să apar, că am demnitate

None: Nu vorbi cu noi, ești nebun la cap, vorbești de femei. Tu știi bine că plângeau 5 femei după mine pe hol. Ai plâns 6 luni după Simina după 30 de minute

Jador: Am auzit că aș fi urât, de la voi

None: Da' ești frumos tare... N-a zis nimeni că ești urât

Andy: Eu nu zic nici că e frumos un băiat, nici că e urât. Vorbim de băieți?

Lucrurile au degenerat ulterior, ajungându-se la jigniri între Andy și Jador. Andy l-a făcut "urs" și "țăran" pe Jador, iar Jador l-a făcut "țărănuș" pe Andy.

Citeste si: Mariana Puterea dragostei - Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata in copilarie

Citeste si: Kevin, noul concurent de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! A recunoscut sau nu ca se numara printre fostii iubiti ai Roxanei, alaturi de Mocanu si Andy? Iata ce marturisiri a facut!

Citeste si: Schimbare de look pentru Bobicioiu! Fostul concurent ''Puterea dragostei'' NU mai arata ASA

 

Citește și:

Bianca de la "Puterea dragostei", schimbare RADICALĂ de look! Cum arată iubita lui Livian

Nelson Mondialu a aruncat BOMBA! Vrea sa treaca apartamentul lui pe numele Biancai!

Fizz, prima reactie dupa plecarea din casa "Puterea dragostei"! Iata cum a fost susprins si ce mesaj le-a transmis fanilor sai!

Nicos, noi dezvăluiri despre Marinescu: "Am intrat peste el în cameră și..." Cum l-a filmat pe concurentul de la Puterea Dragostei?

Cum se simte Lino Golden după ce a fost operat? A fost externat din spital și a dat toate detaliile: "Urmează ca o lună de zile să..."


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies