Anunțul de ultimă oră despre starea lui Ion Iliescu! Ce au transmis medicii de la Spitalul Elias

Medicii de la Spitalul Elias, acolo unde este internat Ion Iliescu, au transmis care este starea de sănătate a fostului președinte.


In articol:

„Starea de sănătate a domnului Ion Iliescu continuă să evolueze favorabil. Cel mai probabil, tratamentul va continua în condiții de spitalizare pe tot parcursul acestei saptamani”, a transmis Spitalul Elias, acolo unde este internat fostul președinte, într-un comunicat.

Ion Iliescu a ajuns de urgență la Spitalul Elias vinerea trecută, acuzând probleme cardiace. Medicii au decis să îl interneze.

"Problemele dânsului cardiace mai vechi suferă o nouă decompensare şi s-a hotărât rămânerea în spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament. Profesorul Bălănescu, şeful Cardiologiei, a stat de vorbă cu dânsul. Au hotărât împreună că este mai prudent să rămână în spital. Este conştient, cooperant, acelaşi Ion Iliescu pe care îl ştie toată lumea", declara purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.  

Ion Iliescu, operat de mai multe ori pe inimă

În vară, Ion Iliescu a fost internat tot la Spitalul Elias, în urma unui episod de febră puternică. Anterior, în luna aprilie, fostul preşedinte suferise o intervenţie chirurgicală din cauza unor probleme cardiace. Ion Iliescu a fost operat pe 1 aprilie pe cord deschis, la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. În urma intervenției, medicii i-au extras lichidul pericardic.

Ion Iliescu a mai fost operat în trecut de două ori pe inimă, pentru a-i fi montate stenturi. Una dintre intervenții a avut loc la Paris în anul 2007.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate