Se dau bani de la stat! Se mai primesc dosare până pe 11 octombrie

Author: A.I.

AFM a aprobat marți dosare de finanţare pentru peste 270 de autovehicule, în cadrul programelor ”Rabla” pentru persoane juridice. Lista cu beneficiarii finanțărilor poate fi consultată pe site-ul instituției.

Administraţia Fondului pentru Mediu – AFM a aprobat marți 174 dosare de finanţare, pentru 276 autovehicule, în cadrul programelor ”Rabla” pentru persoane juridice.

De asemenea, a fost aprobat un dosar de finanţare depus de Municipiul Râmnicu Vâlcea în cadrul Programului Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ, se arată în comunicatul emis de instituție.

Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programului Rabla şi dosarul aprobat pentru Programul Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ au fost publicate pe site-ul AFM (www.afm.ro).

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programului Rabla, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul instituţiei.

Curs valutar BNR pentru 19 septembrie 2023: Ce valori au atins azi euro, dolarul, francul elvețian și lira sterlină?

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Sesiunea de depunere a dosarelor atât pentru Programul ”Rabla” se desfăşoară până la data de 11 octombrie 2019.

Sursa: capital.ro

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!