Se dau bani de la stat! Se mai primesc dosare până pe 11 octombrie

AFM a aprobat marți dosare de finanţare pentru peste 270 de autovehicule, în cadrul programelor ”Rabla” pentru persoane juridice. Lista cu beneficiarii finanțărilor poate fi consultată pe site-ul instituției.

Administraţia Fondului pentru Mediu – AFM a aprobat marți 174 dosare de finanţare, pentru 276 autovehicule, în cadrul programelor ”Rabla” pentru persoane juridice.

De asemenea, a fost aprobat un dosar de finanţare depus de Municipiul Râmnicu Vâlcea în cadrul Programului Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ, se arată în comunicatul emis de instituție.

Listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programului Rabla şi dosarul aprobat pentru Programul Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ au fost publicate pe site-ul AFM (www.afm.ro).

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programului Rabla, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul instituţiei.

Sesiunea de depunere a dosarelor atât pentru Programul ”Rabla” se desfăşoară până la data de 11 octombrie 2019.

Sursa: capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate