Anunt pentru toti angajatii! Ce BONUS ar putea primi daca se vaccineaza!

,
tichete
Romanii care se vaccineaza ar putea primi tichete cadou

Mulţi români sunt încă nesiguri cu privire la vaccinul anti-COVID. În acest context se caută strategii pentru a încuraja populaţia să se imunizeze.


In articol:

Campania de vaccinare împotriva noului coronavirus a început deja în România. Iniţial au fost imunizate cadrele medicale. Urmează să se ajungă şi la populaţia generală, care nu prezintă factori accentuaţi de risc, la sfârsitul lunii februarie sau începutul lunii martie, potrivit coordonatorului campaniei de imunizare pe teritoriul României, Valeriu Gheorghiţa. Românii au rămas, însă sceptici cu privire la vaccin.

Astfel se caută soluţii pentru a-i încuraja să se imunizeze. 

Tichete cadou pentru cei vaccinaţi?

Ministerul Sănătăţii a pus la dispoziţia populaţiei informații despre vaccinare, beneficiile sale și reacțiile adverse posibile, însă există încă dubii în spaţiul public. Experții avertizează că este nevoie de un minim de 80% de persoane vaccinate pentru a scăpa de epidemie pe teritoriul ţării. 

CEO-ul Terapia Cluj, Dragoş Damian, a propus o strategie de premierea a angajaților care se vaccinează, ca să încurajeze reîntoarcere la normal cât mai devreme. Ar fi vorba despre tichete cadou, deductibile integral din impozite, prin hotarâre de guvern. Propunerea a stârnit reacții împărţite în mediul online.

Propunerea include și ideea ca aceste tichete, de 50 de lei, să nu fie nici o sumă exagerată și nici derizorie, scrie el în Ziarul Financiar.

Citeste si: Simona Halep declară că se va vaccina anti-COVID

Puterea exemplului, altă strategie de convingere

Ministerul Sănătăţii a apelat şi la puterea exemplului pentru a mobiliza populaţia. Simona Halep și-a anunțat fanii că a fost infectată cu coronavirus, la finalul anului trecut. Ea a precizat,că nu a avut simptome grave şi a reuşit să treacă ușor peste acea perioadă. Acum, a declarată că este pregătită să se vaccineze atunci când îi va veni rândul.

Ea a declarat că vrea să se vaccineze, pentru ca viața să revină la normal pentru noi toţi, iar reprezentanții ministerului Sănătății au sfătuit populaţia să îi urmeze exemplul.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a spus Simona. 

Citeste si: Beneficii pentru cei care lucrează de acasă. Vor primi bani din partea companiilor, pentru plata utilităților!

 

Citește-ne pe

Citește și:

La școală SÂMBĂTA! Anunț de ultimă oră pentru elevii din România! Cum se face școala în 2021!

EMA a dat UNDĂ VERDE: Medicament împotriva artritei, autorizat pentru tratarea cazurilor severe de COVID-19

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Zile libere 2021! Câte zile libere legale vom avea anul acesta! 24 ianuarie, prima zi libera din an

Statul va da câte 1.450 de lei de persoană. Banii vor intra direct pe card. Cine va beneficia de această sumă?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies