Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul auto. Ce se întâmplă cu examenele?

,

Vești proaste pentru cei care aveau programat examenul pentru obținerea permisului auto în această perioadă. Atât probele teoretice, cât și cele practice se suspendă.


In articol:

Ca urmare a instituirii stării de urgență pe teritoriul României, mai multe instituții publice și-au modificat programul de funcționare.

Citeste si: Idris Elba, infectat cu coronavirus. Cum se simte actorul?

Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul auto. Ce se întâmplă cu examenele?

Printre instituțiile care își modifică programul în această perioadă se numără și Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Pe site-ul oficial al instituției a fost făcut public un comunicat de presă care informează că probele teoretice și practice în vederea obținerii permisului auto se suspendă la nivel național, pentru o perioadă de 30 de zile, existând posibilitatea ca intervalul de timp să fie prelungit în cazul în care situația o va impune.

"Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informează că, începând cu data de 17.03.2020, se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică, la nivel național, pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția situației actuale.

Persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util de către serviciile publice comunitare, prin site-ul  www.drpciv.ro, site-urile Instituției Prefectului și cu sprijinul mass-mediei centrale și locale.  

Detalii suplimentare vor fi comunicate la finalizarea perioadei de suspendare și/sau de încetare a situației de urgență, la nivel național. 

De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerarii la ghisee și dezinfectarea zonelor/spațiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la orele 19.00. 

Vă rugăm respectați comunicările anterioare privind accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare și indicațiile oferite de personalul acestora.

 Contăm pe înțelegerea dumneavoastră!", se arată în comunicatul de presă postat pe drpciv.ro .

Citeste si: Evaluare medicala la distanta. Spitalul Clinic Colentina a lansat un serviciu online gratuit de evaluare medicala

În cazul celor care trebuie să își schimbe permisul de conducere sau să își înmatriculeze autovehiculul, autoritățile au făcut precizarea că, în perioada 11-31 martie 2020, aceste activități se vor desfășura numai în baza unei programări făcute online.

"Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor informează că, în perioada 11-31.03.2020 activitățile specifice de înmatriculare și preschimbare a permiselor de conducere se soluționează exclusiv în baza unei programări online. Programările vor fi făcute pe site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro, secțiunea Programări online."

Citeste si: Victor Ponta face anunțul: „Va trece criza asta, dar criza economică va ţine mai mult şi va fi dură”

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bolnavii cu afectiuni cronice vor primi ingrijiri medicale la domiciliu. Anuntul primariei Capitalei

CUTREMUR în tenis: Un jucător a fost SUSPENDAT PE VIAȚĂ, după ce a trucat meciuri pentru pariuri timp de 4 ani

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Poluarea din Bucuresti a disparut! "In ultima saptamana, concentratiile tuturor poluantilor monitorizati s-au situat mult sub valorile limita."

Cad bursele! Luni s-a inregistrat cel mai grav declin dupa 1987. Trump vorbeste despre recesiune

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies