Evaluare medicala la distanta. Spitalul Clinic Colentina a lansat un serviciu online gratuit de evaluare medicala

,

Spitalul Clinic Colentina, în parteneriat cu Medicentrum și Lite Microsystems, pune la dispoziția românilor un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanță.

Odată cu instituirea stării de urgență, Spitalul Clinic Colentina a devenit centru pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus SARS – CoV2, astfel că sunt oprite toate internările.

Spitalul Clinic Colentina, în parteneriat cu Medicentrum și Lite Microsystems, pune la dispoziție un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanță, prin intermediul căruia medicii pot oferi recomandări medicale.

Puteți adresa întrebări medicale, puteți transmite detalii despre problemele de sănătate cu care vă confruntați și încărca documente medicale. Veți primi, în cel mai scurt timp posibil, răspuns de la unul dintre medicii noștri. ÎNAINTE DE A VĂ PREZENTA LA UN SPITAL, vă invităm să solicitați această evaluare online. Această evaluare este GRATUITĂ. Răspunsul va fi dat în 12-24 de ore în funcție de disponibilitatea personalului medical. Această evaluare NU vă oferă un diagnostic, ci este o formă de triaj din partea unui medic de la Spitalul Clinic Colentina, de pe o specialitate medicală selectată de dvs”, se arată pe site-ul lansat luni.

Citeste si: Bolnavii cu afectiuni cronice vor primi ingrijiri medicale la domiciliu. Anuntul primariei Capitalei

Citeste si: Poluarea din Bucuresti a disparut! "In ultima saptamana, concentratiile tuturor poluantilor monitorizati s-au situat mult sub valorile limita."

Citeste si: Voluntarii care îți aduc cumpărăturile la ușă, dacă stai izolat. Cum te poți implica

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

"Suntem in razboi!" Presedintele Macron impune restrictii dure pentru limitarea raspandirii coronavirus

Florin Cîțu a bătut palma cu primarii! Emil Boc: 'Am apreciat implicarea premierului'

Boala nemiloasă de care suferă Simona Halep. Totul a început din adolescență

''Incep sa se bata cu pumnii in piept, cine este liderul acelei echipe?'' Nu ratati un nou episod ''Survivor Romania'', astazi, de la...

Deputatul Mircea Banias, depistat pozitiv cu coronavirus

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies