Anisia Gafton, despre joburile pe care le-a avut înainte de stand-up: "Am împărțit și pliante"

Author: Diana Tilă

Anisia Gafton a dezvăluit ce joburi a avut înainte să se apuce de stand-up. Iată ce a declarat vedeta.

Anisia Gafton este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz. Tânăra a devenit foarte cunoscută după ce a început să facă stand-up. Însă, puțini sunt cei care știu ce joburi a mai avut vedeta.

Citește și: Anisia Gafton, primele dezvăluiri despre casatoria cu Florin Serghei: "Eu cred în iubire cât e să fie"

Anisia Gafton, despre joburile pe care le-a avut înainte de stand-up

Invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, pe canalul de YouTube theXclusive, Anisia Gafton a vorbit despre viața ei personală și profesională. Vedeta a povestit cum și-a câștigat banii înainte să se apuce de stand-up.

„Am simțit mai mult că sunt mai apropiată de stand-up decât de teatru. Eram mai apropiată de comedie. Teatrul mai are și dramă, dar deocamdată nu simt nevoia.

Las locul celor care își doresc să facă asta.

Citește și: „E cadavru viu!” Ionuț este în comă, după ce s-a dus la medic cu o durere de măsea

Am lucrat de la împărțit pliante, în studenție. Am lucrat pentru un site, schimbam câteva articole. Am lucrat și la o televiziune locală. Acolo a fost drăguț, dar nu se plătea cum trebuie, dar a

fost ok, măcar era în zona mea. Am lucrat și cu o asociație, un ONG pentru rromi”, spune Anisia Gafton.

Citește și: Anisia Gafton recunoaște că-i verifică telefonul iubitului ei. Care este cel mai compromițător mesaj pe care l-a găsit

Mai mult, Anisia a declarat că părinții nu au văzut-o niciodată la un show de stand-up! Aceasta a mărturisit că părinții ei nu înțeleg

conceptul de stand-up și că sunt mai mult genul de persoane care merg la teatru.

Anisia Gafton a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se căsătorească:”Psihic te îngrădește” Își dorește actrița copii?

„Părinții mei nu au venit niciodată la un concert de stand-up, nu înțeleg conceptul de stand-up. Ei sunt mai mult pe teatru, mai pe clasic, mai pe Stela și Arșinel. N-au înțeles și nici nu trebuie să înțeleagă. Au zis că dacă îmi place ceea ce fac, ei sunt ok. În stand-up se mai spun și cuvinte vulgare, ei nu sunt publicul pentru stand-up. Ei nu sunt genul ăsta”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii În Oglindă.

Citește și: Anisia Gafton, mărturisiri tulburătoare despre o întâmplare nefastă petrecută pe scenă! „Eu în momentul ăla am simțit pericol”

 


Cu lacrimi în ochi, îndrăgita artistă Matilda Pascal Cojocărița a făcut destăinuiri tulburătoare, la 40 de întrebări, despre reproșurile dureroase ale fiului ei pentru că i-a dus dorul în perioada copilăriei lui.