Anisia Gafton, primele dezvăluiri despre casatoria cu Florin Serghei: "Eu cred în iubire cât e să fie"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 31 ian 2023, 21:57

Anisia Gafton a vorbit despre căsătorie și despre planurile sale de viitor. Iată ce a declarat vedeta.

Anisia Gafton se numără printre cele mai îndrăgite actrițe de stand-up de la noi din țară! Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Florin Serghei. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani, dar nu au făcut marele pas până acum. Iată ce spune îndrăgita actriță despre căsătorie.

Citește și: Anisia Gafton, mărturisiri uluitoare din culisele carierei sale! „Nu pun presiune pe mine!” Care a este cea mai mare realizare a sa de pana acum!

Anisia Gafton, primele dezvăluiri despre casatoria cu Florin Serghei

Invitată în emisiunea În Oglindă, Anisia Gafton a făcut noi dezvăluiri despre viața personală. Vedeta a explicat motivul pentru care nu s-a măritat cu partenerul ei, dar și cum a fost cucerită de acesta.

Citește și: Anisia Gafton recunoaște că-i verifică telefonul iubitului ei. Care este cel mai compromițător mesaj pe care l-a găsit

„Eu am casa mea, m-am mutat cu Serghei, suntem bine. Eu îmi doresc să fiu fericită. Nu cred că neapărat un act te face fericit, dar dacă e să fie, eu o iau așa cum e. Dacă e să mă căsătoresc, mă căsătoresc, dacă nu, nu. Nu o văd atât de esențial.

Citește și: Deea Maxer a luat ambii copii la ea acasă! Imagini emoționante, după divorț

Noi doi ani am fost parteneri de stand-up, nimic mai mult. M-a impresionat la el profesionalismul. Atât de la locul lui, nu a încercat nimic.

Asta pe mine m-a vrăjit, am zis mamă cât de serios e băiatul ăsta, cât de la locul lui e. Treaba treabă și atât. Nici măcar o glumă, o dată nu și-a permis.

Prima dată când l-am văzut la un

show, am simțit ca și cum îmi e un văr, parcă mă cunoșteam cu el demult. Imediat am intrat în vorbă și am vorbit aceeași limbă. După aceea, când ne-am combinat, am simțit că e ceva și că e cumva omul meu.

Anisia Gafton a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să se căsătorească:”Psihic te îngrădește” Își dorește actrița copii?

Eu cred în iubire cât e să fie. Cred că nu trebuie să fii cu nimic atașat de viața asta. Cu cât ai principii dinastea fixe, cu atâta o să fii foarte dezamăgit. Asta nu înseamnă că nu trebuie să îmi fac planuri, că nu pot să îl iubesc, să îmi fac vise pe viitor” a spus Anisia, în emisiune moderată de Mihai Ghiță.

Citește și: Ar fi dispusă Anisia Gafton să joace într-un film în care să apară nud. Ce spune actrița despre o astfel de experiență

 


Cristina este devastată după ce l-a văzut pe Radu alături de Emma! „Mi-e greu! Foarte greu să-l văd așa cum e acum!” Marinel și Ionuț s-au oferit să îi șteargă lacrimile Cristinei! „Plângi după fraier, când prințul ei aici!”