Angelina Joile, PRIMA APARITIE PUBLICA de dupa operatie de inlaturare a sanilor VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 14:35

Angelina a facut senzatie pe covorul rosu de la premiera filmului World War Z, in care partenerul sau de viata, Brad Pitt, are rolul principal.

Fara prea mare efort, cu un machiaj minimalist dar luminos si o superba rochie lunga, care ii scotea in evidenta trupul perfect, prezenta actritei a fost ca un magnet pentru cei prezenti la eveniment. La cei 37 de ani pe care ii are, actrita pare mai tanara ca niciodata. A facut fata cu brio asaltului paparazzilor, iar chipul i s-a luminat brusc cand a inceput sa vorbeasca de Brad.

Desi s-a aflat la eveniment pentru a-si promova filmul, Brad nu s-a lasat mai prejos cu laudele la adresa frumoasei sale partenere.
Experienta prin care a trecut Angie, operatia de dubla mastectomie, pare sa fi unit si mai mult indragitul cuplu. Angelina a decis sa faca aceasta operatie dupa ce a aflat ca exista un risc foarte mare de a dezvolta cancer la sani. Gestul sau a fost indelung comentat si a provocat reactii din cele mai diverse. Controversata actrita mai are in plan un gest asemanator. In viitorul apropiat, ea vrea sa recurga si la o operatie de extirpare a ovarelor, pentru a inlatura definitv si pericolul cancerului ovarian.